Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Które ubezpieczenie pokrywa szkodę w przypadku ucieczki sprawcy?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim ... W zeszłym tygodniu ktoś uderzył w moje stojące auto i w rezultacie doszło do uszkodzenia karoserii. Zgłosiłem szkodę mojemu ubezpieczeniu, chociaż mam tylko ubezpieczenie AC. Niestety do tej pory nie udało mi się ustalić kto spowodował szkodę. Moje ubezpieczenie poinformowało mnie w międzyczasie, że nie jest odpowiedzialne za pokrycie tej szkody. Co robić, jeśli nie uda mi się ustalić kto mi wyrządził szkodę? Prawdopodobnie pójdę na policję i złożę doniesienie, ale czy to ma szansę powodzenia?

Napisany przez 2Bolitho
Prawdopodobnie pójdę na policję i złożę zawiadomienie, ale czy ma to szansę na powodzenie? Bardzo prawdopodobne, że nie odniesie sukcesu. Mimo to życzę powodzenia. Nie mogę niestety powiedzieć Ci, czy ubezpieczenie pokryje szkodę.

Napisany przez Reibold
Cześć! Niestety, bez sprawcy wypadku będziesz musiał pokryć szkodę samodzielnie. Inne ubezpieczenie nie obejmie tego zdarzenia. Pozdrowienia Alexander Reibold Pośrednik ubezpieczeniowy i funduszowy Neuburg an der Donau

Napisany przez Gerd
Szkoda zostanie pokryta tylko w przypadku posiadania ubezpieczenia komunikacyjnego wszystkich ryzyk. Oczywiście po odliczeniu udziału własnego, wraz z wzrostem składki w kolejnym roku.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata