Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Planujesz budowę domu i szukasz najlepszego sposobu na jej sfinansowanie? To miejsce dla Ciebie! Znajdziesz tutaj informacje o kredytach hipotecznych, alternatywnych metodach finansowania oraz ofertach dla osób samozatrudnionych. Poznasz również pośredników kredytowych specjalizujących się w budownictwie oraz sposoby refinansowania kredytów.

Re: Szukam solidnego kredytu/ Proszę o wsparcie

Napisany przez sinalco
Kochani ludzie na zewnątrz Jestem Szwajcarem i mieszkam w Szwajcarii. Szukam poważnej pożyczki od 30000-50000 euro od prywatnej osoby. Czy ktoś może mi coś takiego zaoferować? Mam dobrą dochodów netto (udokumentowaną i bez zajęć komorniczych), ale posiadam złą historię kredytową w ZEK z przeszłości, dlatego nie mam możliwości wzięcia kredytu w Szwajcarii. Proszę, pomóżcie mi. Chętnie zapłacę prowizję po udanej transakcji. Serdeczne podziękowania!!!

Re: Szukam solidnego kredytu/ Proszę o wsparcie

Napisany przez leveneurc
Cześć, Jestem kupcem, akcjonariuszem w instytucjach finansowych bankowości. Po wzroście bezrobocia w naszych krajach, aby dostarczyć kupującym gospodarstwom malejące, we współpracy z bankami udzielam pieniędzy uczciwym ludziom na krótko-, średnio- i długoterminową, którzy mimo swojego miesięcznego dochodu walczą, aby zaspokoić swoje podstawowe potrzeby. Jeśli potrzebujesz pieniędzy na problemy zdrowotne i aby zrealizować swój projekt przy wsparciu moich ubezpieczycieli, abym mógł udzielić ci wyjątkowego pożyczki, kwota musi wynosić od 5 000 do 1 000 000 euro dla firm i od 500 do 850 000 euro dla osób prywatnych. Proszę skontaktuj się ze mną bezpośrednio drogą mailową: leveneurc@hotmail.fr Pan Charles

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata