Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: 2 małe skrzynki zamknięte

Napisany przez 2cybercrash
Zamykany przed wciskaniem klawisza Enter? Ch. Vögele (VCH) zarejestrowany netto 1,39% 10 listopada Bucher (BUCN) zarejestrowany netto 2,5% 18.10 Mały termin opcjonalny z 18 listopada trochę wpływa na kursy, bankowość internetowa UBS działa wolno, ale działa doskonale ze zdrowym cierpliwością. 8) fajnie? to jakoś idzie z kuponami rabatowymi.

Napisany przez Simona
Z Vögele poczekam jeszcze do piątku. Czy możesz jeszcze wrócić?

Pozdrowienia,
Simona

Napisany przez richard100
Nie mam już zaufania do tych tytułów domów towarowych. Zbyt duże naciski cenowe. Straciłem pieniądze z Voegele i z AHO. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Simona
To już nie jest całkowicie bezpieczne, ponieważ dzisiaj czytałem w FuW (wg Pana Reinharda), że wrzesień i październik były słabe ze względu na późne nadejście jesieni/zimy. Niemniej jednak, jeśli nadchodzące miesiące będą miały odpowiedni klimat zgodny z porami roku, widzę dobre szanse dla Charlesa Vögele. H&M też trzyma kurs, a Vögele od dawna nie jest już sklepem z tanimi chustkami z poprzednich lat. Szacuję kurs do stycznia na 120.- A potem trzeba byłoby wycofać się przed wynikami rocznymi 05, jeśli pojawią się jakieś niepewności. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez 2cybercrash
Vögele-Trade został trochę za szybko zamknięty, ale nadal idzie pełną parą, mógłbyś jeszcze dostać spory rabat. Znowu Simona ma więcej szczęścia. Optymalizacja transakcji byłaby odpowiednim rozwiązaniem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata