Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Które banki oferują swoim klientom dłuższe godziny otwarcia?

Napisany przez ADMCI4
Cześć i dobry wieczór, coraz częściej irytuje mnie fakt, że w moim banku ludowym nie ma nikogo, z kim mogłabym się spotkać, kiedy mam wolne. Często pracuję do 18:00 i nawet w czwartki nie mogę liczyć na to, że placówka będzie otwarta. Nawet zaczynam myśleć o przejściu do innego banku, jeśli oferują one bardziej przyjazne dla klienta godziny otwarcia. Byłoby miło, gdybyście mieli dla mnie jakieś wskazówki i moglibyście podać mi kilka banków lub nawet kasy oszczędnościowe, które mają otwarte chociaż jeden lub dwa dni w tygodniu po godzinie 18:00. Pozdrowienia, Gisi

Napisany przez Reibold
Cześć Gisi! Myślę, że aby uzyskać sensowną odpowiedź, musisz podać, w którym mieście mieszkasz. W przeciwnym razie mogę jedynie polecić Ci usługę online Twojego banku. Pozdrowienia Alexander Reibold Makler ubezpieczeniowy i funduszowy Neuburg an der Donau

Napisany przez Hans1980
Cześć Gisi! Moim doświadczeniem jest, że większość banków (niestety!) zamyka najpóźniej o 17:30/18:00, i jest praktycznie niemożliwe znalezienie wyjątku. Bankowość telefoniczna jest oczywiście inną opcją, ale też podlega godzinom regulacyjnym, podobnie jak prawo spadkowe. Pozdrowienia.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata