- śr kwie 20, 2011 7:48 am
Cześć szanowni użytkownicy, inwestorzy, kapitaliści, anioły biznesu,
Ponieważ nie otrzymałem jeszcze żadnej informacji w innym miejscu, chciałbym jeszcze raz przedstawić moje postulaty i zaoferować Państwu lukratywną okazję inwestycyjną, która zapewni Państwu szybkie i wysokie oprocentowanie.
Udzielą Państwo (dość nietypowej) prywatnej krótkoterminowej pożyczki i otrzymają ją z powrotem po miesiącu wraz z opłatą w wysokości 2.500 € (lub raczej jako nagrodę dla kapitalisty).
Kwota kapitału wynosi 25.000 €.
Nie później niż 26 kwietnia, spłata do 27 maja
Zwrot następuje szybko, w następujący sposób:
5.000€ 06 maja, 5.000 € 13 maja, 15.000 € 20 maja, 2.500 € 27 maja
Łączna kwota spłaty 27.500 €
Ciekawostka: Z kwoty 25.000 € nie dotykam nawet 20.000 €. Mogę to udokumentować co tydzień za pomocą wyciągu bankowego w ciągu pierwszych 4 tygodni trwania umowy. Oczywiście wszystko będzie formalnie ustalone w umowie.
Jestem świadom, że brzmi to bardzo podejrzanie i póki co nie mogę wiele powiedzieć o tle sprawy.
Tylko tyle: Rozpocznę nowe przedsięwzięcie (platformę internetową) z początkowym kapitałem w wysokości 25.000 € (z 5.000 € zmiennego wkładu), które będzie opierało się na tym samym modelu biznesowym.
Brakuje mi tylko tego początkowego kapitału.
To nie chodzi o ruletkę, ani o sprawę kryminalną - pod koniec umowy, po całkowitym zwrocie wraz z dodatkowymi 2.500 € „nagrody” lub odsetkami, chętnie ujawnię sympatycznemu pożyczkodawcy moje tajemnice.
Byłbym wdzięczny, jeśli ktoś mógłby sobie wyobrazić taki deal i wesprzeć mnie w moim planie poprzez udzielenie prywatnej pożyczki.
W ciągu najwyżej 5 tygodni ta pożyczka zostanie całkowicie spłacona.
Będę bardzo wdzięczny za Państwa wsparcie, ryzyko i odwagę.
Pozdrawiam serdecznie