Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Menu nawigacyjne

Napisany przez webmaster
Ankieta: Czy zgadzasz się na nowy design? Głosowanie trwa do 10 czerwca 2006 r. Trudność w webdesignie polega między innymi na prezentacji danych do wyświetlenia. Muszą być one przedstawione tak, aby były widoczne dla wszystkich obserwatorów, dzięki czemu obserwator może zobaczyć uporządkowany obraz. Niepotrzebne dane na stronie internetowej powinny być jak najbardziej unikane, ponieważ dla przeglądającego są zazwyczaj mylące i nieistotne. Z tego powodu chciałbym dostosować stronę startową forum w taki sposób, aby były na niej widoczne ważniejsze dane. Co będzie nowe? Pasek nawigacyjny (NAWIGACJA) zostanie zintegrowany po lewej stronie, zawierający wszystkie ważne informacje o linkach z nagłówka. Co zniknie? Ponieważ pasek nawigacyjny (NAWIGACJA) obejmuje wszystkie funkcje nagłówka (obszar zaznaczony na czerwono), może on zostać usunięty. Jakie są korzyści? Dostępny obszar nagłówka może zostać wykorzystany do wyświetlania informacji forum.

Napisany przez ADMCI4
Przychodzi trochę powoli na ekran. To wynika z długich linii. W przeciwnym razie jest świetnie zrobione.

Napisany przez ADMCI4
tak, tempo nie jest zbyt ekscytujące. Czy można dodać wiersz Posty od ostatniej wizyty? Szczerze mówiąc, nie widzę jeszcze dużej korzyści. Ale może po prostu muszę się do tego przyzwyczaić. Ponadto nie wiem, czy wymienione informacje w nagłówku są naprawdę wartościowe. Byłbym za tym, aby to wszystko zrealizować przez 2 miesiące. Wówczas można by ewentualnie ponownie to omówić. Oczywiście tylko jeśli nie jest to dla Ciebie zbyt dużym wysiłkiem, aby ewentualnie zmienić to później.

Napisany przez ADMCI4
Nie jest to zły pomysł. Niestety, otwieranie jest trochę wolne. Czy można formatować linki w nawigacji po lewej stronie? Wtedy nie trzeba by czekać, aż się całkiem otworzy, aby kliknąć...

Napisany przez 2cybercrash
Pasek nawigacyjny jest teraz dobrze umiejscowiony na moim laptopie, więc mogę teraz dotrzeć do wszystkich menu. Na początku byłem przeciwny tej nowej funkcji, ale teraz mogę z nią dobrze funkcjonować. Jeśli mogę dodać, na moim laptopie, który ma chyba 17 calowy ekran, dolna część paska nawigacyjnego znika, gdy pasek przewijania po prawej stronie jest w górnej pozycji, co sprawia, że dolne menu nie mogą być kliknięte. Muszę trochę przewinąć w dół, żeby cały pasek nawigacyjny i wszystkie punkty menu mogły być kliknięte.

Napisany przez Simona
Tak, myślałam, że już się do tego przyzwyczaiłam. Ale to ustrojstwo wciąż mnie czasami przeraża. :shock: Nagle znów widzę tarczę przed oczami - musiała to być chyba moja mysz. Pozdrawiam, Simona

Napisany przez Globalist
Naprawdę to nie przeszkadza. Ale też tego dużo nie używam. Zawsze przechodzę na górę przez stały link Forum.

Napisany przez beta
Czasami irytujące lub przerażające, ale nie takie straszne. Nigdy go nie używam. Preferuję również link powyżej... na wszystko. Pozdrowienia

Napisany przez webmaster
Wynik głosowania i jego konsekwencje Ponieważ misy są praktycznie w równowadze, zdecydowałem się dezaktywować nowy pasek nawigacyjny. Około połowa członków głosujących wyraziła negatywne opinie na jego temat, dlatego priorytet głosów przyznaję tym członkom. Salamander

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata