Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące ustawowego i prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego oraz reformy systemu opieki zdrowotnej.

Re: Czy w przypadku ubezpieczeń zdrowotnych nie ma już stałych osób kontaktowych?

Napisany przez ADMCI4
Nie tak często zdarza się, że muszę skontaktować się ze swoim ubezpieczeniem zdrowotnym. Ostatnio, gdy miałem pytanie dotyczące ubezpieczenia rodzin, mojego studiującego syna, zadzwoniłem i trafiłem do centrum obsługi. Pani, z którą rozmawiałem, w ogóle nie miała pojęcia, więc najpierw sprawdziła moje dane w komputerze. Co do mojego konkretnego pytania, również nie mogła mi nic powiedzieć i poprosiła mnie, abym zadzwonił innego dnia pod innym numerem. Dlaczego teraz w ubezpieczeniu zdrowotnym nie ma już stałego, osobistego opiekuna. Chodzi tu przecież o bardzo indywidualne i intymne kwestie.

Re: Czy w przypadku ubezpieczeń zdrowotnych nie ma już stałych osób kontaktowych?

Napisany przez 2Bolitho
Ponieważ składki są tak niskie i nie chcą dodatkowo płacić za indywidualną obsługę...

Ale nie, moje ubezpieczenie zdrowotne ma infolinię, ale mogę także sprawdzić na stronie internetowej, który pracownik jest odpowiedzialny za moje sprawy i zadzwonić do niego bezpośrednio lub wysłać e-mail. Dotychczas zawsze byli dla mnie kompetentni. Jestem z tego całkowicie zadowolony.

W przeciwnym razie wybierz lokalną kasę, wtedy miejmy nadzieję, że otrzymasz stałego opiekuna i numer telefonu do niego.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata