Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Problemy z Santanderem i RSV

Napisany przez loki
Cześć, mam następujący problem: Moja mama wzięła tydzień temu mini pożyczkę w wysokości 1000 euro w banku Santander, a dodatkowo bez sensu została jej wcisnięta RSV i konto Clever Card z dodatkowym zadłużeniem w wysokości 3000 euro. Po przejrzeniu ogólnych warunków umowy, nie jestem pewien co do prawa odstąpienia: Czy jest możliwe prawne rozwiązanie tego bezzasadnego konta Clever Card i RSV w ciągu dwóch tygodni bez jednoczesnego wypowiedzenia kredytu? I na jakim procentowym poziomie zazwyczaj jest takie RSV? Dziękuję z góry za wszelką pomoc!

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, URSV możesz z pewnością zrezygnować w ciągu dwóch tygodni, jeśli nie masz pojęcia o karcie, ale jeśli jej nie używasz, to przecież też nic nie kosztuje? Pozdrawiam, esco

Napisany przez ADMCI4
Cześć, Składka na RSV jest często niewspółmierna! Pracuję w firmie, która walczy z takimi praktykami i odzyskuje składki RSV nawet po okresie wypowiedzenia! Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie podzielę się więcej informacjami.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata