Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Karta kredytowa z limitem 500€.

Napisany przez ADMCI4
Jeśli chodzi o problem, zamieszkuję obecnie tymczasowo u znajomego. Obecnie zdobywam prawo jazdy w tym miejscu i niedługo też uprawnienia na wóz widłowy. Po uzyskaniu prawa jazdy mam gwarancję pisemną na podjęcie nauki zawodu... teraz skończyły mi się pieniądze, a mój przyjaciel pożyczył mi już luźno około 50-120€! Nie chcę już dłużej na nim leżeć i skoro na pewno potrzebuję jeszcze 1-2 miesiące na zdobycie wyrobu, potrzebuję szybkiego sposobu na przeżycie w tym krótkim okresie, czasami z niewielką ilością pieniędzy! Gdzie mogę teraz zdobyć kartę kredytową z limitem kredytowym lub debetowy kredyt na około 500€? Obecnie otrzymuję jedynie zasiłek Hartz4, a jako że mam zaledwie 19 lat, to również nie mam wiele, tak naprawdę nie mam żadnych wkładów tymczasowych, a 500€ w debecie lub czymś w tym rodzaju to naprawdę niewiele i pilnie go potrzebuję, chciałbym jak najszybciej uniknąć chaosu tutaj. Pozdrowienia

Napisany przez 2Bolitho
Porozmawiaj z swoim opiekunem w Urzędzie Pracy. Mają oni również interes w tym, żebyś podjął/a naukę. Myślę, że mogą ci pomóc.

Napisany przez ADMCI4
Problem polega na tym, że mówią mi, żebym mogła zapytać swojego ojczyma... (moja mama niedawno się ponownie wyszła za mąż) i nie chcę tego robić, nawet nie zamierzam pozwać mojej matki o alimenty, to dla mnie za wiele dobrego... Ona już dla mnie robi zakupy, mam na nią pełne ubezpieczenie itp... więc raczej nie będę mogła poprosić jej o więcej pieniędzy, bo z tego co wiem, to wszystko raczej i tak pochodzi od mojego ojczyma... dlatego musiałby to być kredyt czy coś, ale to naprawdę trudne do uzyskania, a jeśli się nie uda, to nie wiem co dalej, bez pracy nie ma kołaczy.

Napisany przez 2Escorpio
Muszę przyznać Bolitho, zapytaj urząd pracy... może się okazać, że np. opłacą Ci kurs na wózki widłowe lub coś podobnego. A jeśli powiedzą, żebyś zapytał swojego ojczyma, po prostu odpowiesz, że nie jest on odpowiedzialny za Twoje wychowywanie i nie zrobi tego. kredyt lub karta kredytowa dla osoby otrzymującej zasiłek Hartz 4 są niemożliwe, co przy bliższym przyjrzeniu się wydaje się całkiem zrozumiałe. Jeśli masz szczęście i wyjaśnisz swój problem bankowi, być może dadzą Ci debet, ale nawet w to trudno mi uwierzyć. Alternatywnie można poprosić kogoś innego, aby wziął kredyt w Twoim imieniu, a Ty spłacisz go później. Pozdrowienia, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata