Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Jakie dodatkowe świadczenia przysługują mi w ramach zasiłku dla bezrobotnych I?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Kochani Wygląda na to, że od sierpnia 2011 prawdopodobnie będę bezrobotny. Ponieważ pracuję od ponad 25 lat, mam prawo do otrzymania rocznej zasiłku dla bezrobotnych. Niestety będzie on dla mnie dość skromny, ponieważ w ciągu ostatnich lat pracowałem tylko 30 godzin tygodniowo i zarabiałem tylko 1 600 euro brutto. Czy możecie mi powiedzieć, czy oprócz zasiłku dla bezrobotnych przysługują mi inne dodatki, takie jak na przykład zasiłek mieszkaniowy czy dopłata do prądu i ogrzewania? Gdzie mogę uzyskać konkretne informacje na ten temat? z poważaniem

Re: Jakie dodatkowe świadczenia przysługują mi w ramach zasiłku dla bezrobotnych I?

Napisany przez 2Bolitho
Tutaj znajdziesz informacje: Arbeitslosengeld (Niemcy) - Wikipedia Jeśli ALG I jest zbyt niskie, można je uzupełnić ALG II, jeśli dobrze zrozumiałem: Arbeitslosengeld II - Wikipedia Jeśli samozatrudnienie w jakiejkolwiek formie jest rozważane lub pożądane, może być interesującym wsparciem rozruchowym.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata