Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Czy zawsze ma sens wzięcie kredytu u znanego finansisty budowlanego?

Napisany przez ADMCI4
Witajcie..... Dotąd nie miałem wiele do czynienia z bankami. Od młodości jestem klientem lokalnego Banku Ludowego i jestem z niego całkiem zadowolony. Teraz mamy możliwość zakupu małego, starego domku, co czasowo również pasuje. Żadne z nas nie ma doświadczenia w tym obszarze i oczywiście myśleliśmy o skontaktowaniu się najpierw z naszym bankiem oraz z znanymi instytucjami finansującymi nieruchomości. Czy stopień znajomości automatycznie oznacza bezpieczeństwo i dobre warunki? Czy też należałoby zapytać o oferty także mniejszych dostawców? Z poważaniem, Bogumił

Re: Czy zawsze ma sens wzięcie kredytu u znanego finansisty budowlanego?

Napisany przez 2Bolitho
Twoja bank spółdzielcza sprzedaje SWOJE produkty dokładnie tak samo jak piekarz zza rogu. Ale oczywiście powinieneś z nimi porozmawiać. I oczywiście powinieneś sprawdzić oferty porównawcze. Następnie porównaj, negocjuj warunki i zawrzyj umowę oraz bądź szczęśliwy. Lub porozmawiaj z doradcą finansowym, który zajmie się porównywaniem ofert za Ciebie. Ale też pobiera prowizję (co jest standardowe).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata