Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Moje osobiste kryzys finansowy i sposób wyjścia z niego.

Napisany przez waaghness
Cześć wszystkim. Przeczytałem wiele postów tutaj i chciałbym teraz opowiedzieć swoją własną historię. W latach 2003-2009 studiowałem i wziąłem kredyt studencki w wysokości 7000 € w KfW. Aktualnie spłacam go miesięcznie. Po studiach nie udało mi się od razu znaleźć pracy i niestety trafiłem do doradcy finansowego. Zatrudniłem się w tej firmie i moim ówczesnym banku udzielił mi kredytu w wysokości 6000 €. Kiedy pieniądze się skończyły, a dochody były niskie, znalazłem się w trudnej sytuacji finansowej. Otrzymywałem pisma windykacyjne i wizyty komorników. W rezultacie walczyłem pracując dorywczo jako kelner, itp. W 2010 roku pracowałem dla firmy, która zapłaciła mi w pierwszym miesiącu, a potem przez dwa miesiące nie... Firma zbankrutowała. Następny szef niestety również okazał się beznadziejny i wykorzystywał mnie. W końcu poznałem mojego obecnego szefa. Dał mi zatrudnienie na czas nieokreślony za 2500 € miesięcznie brutto i wesprzeł mnie w pierwszych miesiącach finansowo. Pieniądze zostały odliczone od zleceń, które udało mi się pozyskać. Teraz postanowiłem działać, zatrudniłem doradcę finansowego i chcę wreszcie zacząć zarabiać pieniądze. Próbowałem zebrać swoje długi i otrzymać kredyt konsolidacyjny. Niestety bezskutecznie dotąd. Dziękuję, że mogłem to wszystko tu opowiedzieć. Będę wdzięczny za pomoc, wskazówki i porady. Pozdrowienia, Waaghness

Re: Moje osobiste kryzys finansowy i sposób wyjścia z niego.

Napisany przez ADMCI4
Podaję ci następującą wskazówkę: Adwokat Achim Bensch, Poppenbütteler Bogen 17 w Hamburgu! Naprawdę godny polecenia! Nie pobiera opłat z góry, naprawdę coś robi, koszty są przystępne i zawarte już w ogólnej stawce. Więc nie poddawaj się. Zresztą specjalizuje się w unikaniu upadłości. Zazwyczaj nie robię reklamy takich rzeczy, ale sądzę, że nie ma nic złego w tym, że w takim forum ktoś zwraca uwagę na osobę, która naprawdę pomaga. Inni obiecują złote góry, chcą tylko naciągnąć pieniądze i się nie spełniają. Ale jasno mówię, że adwokat nie udziela kredytów ani ich nie pośredniczy, ale pomaga uniknąć dalszych wezwań do zapłaty i po 6 latach wyjść z tego wszystkiego. Prowadzi negocjacje z wierzycielami i zawiera porozumienia. Raty płatne są wyłącznie do niego, a on opracowuje tzw. plan kwotowy, określając, w jakiej wysokości rata trafia do poszczególnych wierzycieli. Gwarantuję osobiście wiarygodność! Ale sprawdźcie sami, po prostu wyszukajcie w Google i zadzwońcie! Pozdrowienia, Peace

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata