Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Jakie opłaty powstają przy odwołaniu kredytu?

Napisany przez ADMCI4
Ostatnio byłem w internecie i znowu zobaczyłem wiele kuszących ofert kredytowych. Ponieważ znów mam mało pieniędzy, złożyłem wniosek o kredyt w jednym z tych banków. Być może to też było trochę ciekawości, czy kredyt zostanie mi przyznany. Faktem jest, że bank wydał pozytywną decyzję, więc zainicjowałem całą procedurę. Teraz czekam tylko na pieniądze. Po rozmowie z moją przyjaciółką zdałem sobie jednak sprawę, że było to bardzo lekkomyślne i że w zasadzie nie potrzebuję tych pieniędzy tak bardzo. Ponadto jest to wszystko bardzo drogie. Jak długo mam czas na odwołanie umowy i jakie opłaty mi za to grożą? Pozdrowienia, Arda

Re: Jakie opłaty powstają przy odwołaniu kredytu?

Napisany przez 2Escorpio
Hej, miło słyszeć, że doszedłeś do rozsądku Jeśli złożyłeś wniosek o ten kredyt w renomowanym banku, wówczas zazwyczaj masz 14 dni na odstąpienie od tego kredytu bez dodatkowych kosztów. Jeśli jednak złożyłeś wniosek za pośrednictwem podejrzanych pośredników, to prawdopodobnie już poniosłeś koszty, które mogą się dość różnić i wynosić od 50 do 500 euro (zazwyczaj). Należy również zauważyć, że twoja zdolność kredytowa / historia w Biurze Informacji Gospodarczej ucierpiała z powodu tej akcji (bez względu na to, czy zachowasz kredyt czy go zrezygnujesz). pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata