Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Który bank nadal oferuje klientom usługi bankowości telefonicznej?

Napisany przez ADMCI4
Jestem chętny korzystać z internetu i chciałbym również załatwiać swoje sprawy bankowe w ten sposób, ale ponieważ dużo podróżuję służbowo i nie mam wtedy dostępu do żadnego komputera, wolałbym załatwiać takie sprawy telefonicznie. Większość banków oferuje obecnie tylko tradycyjne bankowość internetową, co jest sensowne. Bankowość telefoniczna nie jest już oferowana przez wiele banków, ponieważ praktycznie nikt z tego nie korzysta. Czy ktoś zna bank, w którym nadal można skorzystać z tej usługi? Gr. Leevje

Napisany przez Frankisar
O ile mi wiadomo, nadal można to zrobić w Deutsche Bank i w Targo (dawnej Citibank). Przynajmniej tak słyszałem od znajomych. Moje bank jednak od dawna już tego nie oferuje. Choć oczywiście można zadzwonić do placówki i załatwić coś telefonicznie, jeśli jest się tam znanym.

Napisany przez 2Escorpio
Deutsche Bank, Norisbank i HVB są mi znane.

Napisany przez Doso
Ing-Diba także to ma.

Napisany przez Jongleur
Możesz przecież z każdego smartfona mieć dostęp do swojego konta i wykonywać przelewy. To o wiele wygodniejsze.

Napisany przez 2Escorpio
Jongleur pisze: Możesz przecież korzystać z konta i dokonywać przelewów z każdego miejsca za pomocą smartfona. To o wiele wygodniejsze.
Ponieważ coraz więcej banków oferuje ChipTan, korzystanie z smartfona bez aplikacji staje się trochę trudniejsze.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata