- sob lip 02, 2011 11:45 am
Jak wygląda moja własna tabela aktywów? | Budowa majątku z planem
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
Escorpio pisze: Czy uważasz, że 5% gotówki to trochę za mało?Cześć Escorpio, w tym przypadku jestem właścicielem bloga. Wartości w mojej tabeli majątku odpowiadają mojej osobistej strategii finansowej. Dlatego zupełnie normalne jest, że każdy inny użytkownik może używać innych wartości. Dlaczego akurat te wartości obecnie stosuję, wyjaśniłem w swoich artykułach. Ponadto nic nie jest wyryte w kamieniu. Jeśli warunki na rynkach finansowych tego wymagają, mogę dowolnie dostosować każdą pozycję. Aktualnie zgadzam się z tym, co napisał Bolitho. Nie trzeba trzymać gotówki obecnie. Jest zbyt wiele dobrych możliwości inwestycyjnych. Wraz z wiekiem zwiększałbym stopniowo wartość gotówki. Na razie to tyle. Nie chcę zbyt mocno schodzić w szczegóły. Ale zajrzyj do artykułów dotyczących tabeli majątku. Tam również na podstawie symulacji przedstawiam różne sytuacje rynkowe. Pozdrawiam Alex Fischer P.S. Lub jeszcze lepiej, możesz od razu za darmo pobrać tabelę online i sprawdzić, jak wyglądają Twoje wartości w tabeli.
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata