Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy wniosek kredytowy urzędnika jest mniej sprawdzany?

Napisany przez ADMCI4
Dzień dobry, moja dziewczyna jest fizjoterapeutką, a ja jestem w aplikacji na nauczyciela niemieckiego i angielskiego. Chcielibyśmy zamieszkać razem i coś wspólnie zbudować, dlatego chcemy ubiegać się o kredyt. Jest to oczywiście nieco skomplikowane, ponieważ jeszcze nie mam pełnych dochodów. Moja dziewczyna natomiast zarabia około 1800 euro netto miesięcznie. Gdy skończę aplikację w przyszłym roku, prawdopodobnie zostanę nauczycielem na stałe, będę zarabiał znacznie więcej i będę mieć pewną pracę. Czy sensowne jest poczekać z wnioskiem o kredyt do tego czasu, ponieważ w przypadku urzędników sprawdzanie jest mniej restrykcyjne niż w przypadku innych pożyczkobiorców? Pozdrowienia, Manneuka

Re: Czy wniosek kredytowy urzędnika jest mniej sprawdzany?

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, w przypadku urzędników jest sprawdzane dokładnie to samo co w przypadku wszystkich innych. Ale jak już powiedziałeś, masz pewną pracę i nie możesz zostać zwolniony.... To oczywiście jest czynnikiem, który zdobywa kilka punktów plus przy decyzji o przyznaniu kredytu. Więc jeśli masz taką możliwość... lepiej poczekaj

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata