Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy mogę ponownie obniżyć liczbę przejechanych kilometrów w moim ubezpieczeniu?

Napisany przez ADMCI4
Drogi Forum! Kiedy mój syn w zeszłym roku wyjechał do Francji na studia, kupił samochód zarejestrowany na mnie. Jestem więc także ubezpieczycielem. Początkowo podaliśmy szacowaną roczną liczbę kilometrów wynoszącą 9000 km, która okazała się jednak wyższa. W wyniku niewielkiego wypadku ubezpieczenie dowiedziało się o tym i podwyższyło składkę. W nadchodzącym roku akademickim nie osiągnie nawet 9000 km, ponieważ odwiedza Dom coraz rzadziej. Czy mogę ponownie zmniejszyć liczbę kilometrów z góry w ubezpieczeniu, aby składka się zmniejszyła?

Re: Czy mogę ponownie obniżyć liczbę przejechanych kilometrów w moim ubezpieczeniu?

Napisany przez Reibold
Cześć Panie Schmitz! Tak, to powinno działać. Mam kilku klientów, którzy co roku regulują przebieg pojazdu, i do tej pory żadne ubezpieczenie nie miało z tym problemu. Pozdrawiam Alexander Reibold Pośrednik ubezpieczeniowy i funduszowy

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata