Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Jak działa zwrot środków na kartę kredytową?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, niedawno dokonałem zakupu online i zapłaciłem go kartą kredytową. Ponieważ nie chciałem zatrzymywać zakupionego towaru, wczoraj go odesłałem, co nie stanowiło problemu. Pieniądze mają teraz zostać zwrócone na moje konto kart kredytowych. Jak jednak to zrobić, skoro nie mam karty prepaid i na mojej karcie nie ma i nie powinno być żadnych środków? Czy jest to wyjątek, czy pieniądze mogą być zwrócone? Pozdrowienia, Stanisław

Re: Jak działa zwrot środków na kartę kredytową?

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, Zwroty, które są opłacane kartą kredytową, zazwyczaj są zwracane na tę samą kartę w celu zapobiegania oszustwom. W takim przypadku miałbyś dodatnią sumę na swojej karcie kredytowej, która zostanie potrącona od przyszłych płatności, a jeśli ta suma dodatnia nie będzie wystarczająca, zostanie ona zwrócona na twoje konto bieżące lub pozostanie na karcie. Nie ma znaczenia, czy to jest karta z górami czy nie. Więc nie martw się. Pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata