Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie jest możliwe w ten sposób?

Napisany przez Hannibal19xx
Cześć, obecnie zastanawiamy się, czy zakup mieszkania na cele inwestycyjne jest sensowny... Mam pytanie Chcielibyśmy wydać około 100 tys. euro wraz z kosztami nabycia, dostępne jest około 20-25 tys. euro wkładu własnego. Moja żona, 21 lat, miałaby samodzielnie sfinansować mieszkanie. Mieszkamy bezpłatnie w domu rodziców. Ma stałą pracę, dochód netto około 1600 euro/miesiąc, nie mamy dzieci, nie ma innych kredytów. Od października firma ją zatrzyma na stałe, wtedy skończy swoje szkolenie. Mieszkanie ma być wynajmowane, najemca byłby natychmiast dostępny. Czy bank zgodziłby się na takie finansowanie? Dzięki i pozdrawiam

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Hannibal19xx, jeśli ustalenie stałe oraz dochód są zapewnione umową, to można przedstawić finansowanie. Jednakże musi to być zapewnione.

Napisany przez toodler
Najłatwiej jest stworzyć plan finansowania, albo poprosić o jego stworzenie. Często pracownicy kasy oszczędnościowo-budowlanej przygotowują taki plan już po darmowym zapytaniu i pierwszej rozmowie konsultacyjnej, który zdecydowanie opłaca się wdrożyć. Istnieje więc taki plan, chociaż nieruchomość nie została jeszcze zakupiona ani finansowanie nie jest jeszcze ustalone. Wystarczy pójść do swojej kasy oszczędnościowo-budowlanej i zapytać, myślę że z czystej przyjazności dla klientów z pewnością pomogą.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata