Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: EADS

Napisany przez ADMCI4
Dziś kupiłem akcje EADS (European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V.) po cenie 22,34 EUR. Uważam, że gwałtowny spadek kursu po niedawnych zawirowaniach, które kulminowały wczoraj zwolnieniem szefa, był zbyt wysoki. Sal Oppenheimer uważa, że sprawiedliwa wartość wynosi 29,60 EUR. Przewiduje się, że zmiana, planowane pełne przejęcie Airbusa oraz miliardowy kontrakt z armią amerykańską powinny podnieść kurs. Spodziewam się jednak, że zajmie to 6-12 miesięcy. Krótkoterminowo tytuł pozostanie prawdopodobnie bardzo zmienny.

Napisany przez richard100
Myślę, że to dobra rzecz. Też myślałem o podobnych kwestiach, ale obecnie nie mam wolnych środków. Kupuj, gdy wszystkie strony mówią źle o akcji. Za kilka miesięcy sytuacja może wyglądać zupełnie inaczej. Zgodnie z hasłem: Nic nie jest bardziej przemijającego niż sensacja ? Pozdrowienia, Rich

Jednak trochę za wcześnie wyszedłem. :cry: Prawdopodobnie dobry przykład na: Pozwól zyskom lub stratom rosnąć. Kolejnym celem są 20? Tytuł zaczyna naprawdę robić wrażenie. Pozdrowienia Rich

Napisany przez ADMCI4
Tak, faktycznie znowu za szybko kliknąłem jak to często bywa :wink: W każdym razie spodziewam się powolnego powrotu do zdrowia.

Wygląda o wiele lepiej.... :lol: Pozdrawiam Rich

Napisany przez ADMCI4
Powiedziałem już, że poświęcę sobie 6-12 miesięcy czasu : )

Napisany przez ADMCI4
Zwróciłem uwagę na tytuł także dzięki zmianom w zarządzie. Jak na razie nie dostrzegam zmiany trendu. Dodaję tytuł do mojej listy obserwowanych. Świadomie oczekam z zakupem. Na razie tytuł powinien udowodnić, że nie spadnie poniżej 16.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata