Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Alimenty na córkę - i rodziców!?

Napisany przez ADMCI4
POMOC..... mam 36 lat i jestem singlem z córką uprawnioną do alimentów. Tak dalej, tak jest. A teraz mam płacić także alimenty mojej matce alkoholiczce!!! Czy ktoś może mi powiedzieć, czy to jest zgodne z prawem??

Napisany przez 2Escorpio
Pod pewnymi warunkami jest to słuszne... zobacz tutaj Alimenty na rodziców - Obliczenia | Majątek chroniony | Przewodnik ta strona całkiem dobrze to opisuje esco

Napisany przez ADMCI4
Cześć Sketchup, Wygląda na to, że nie unikniesz tego numeru. Oczywiście warunkiem koniecznym jest to, abyś zarabiał wystarczająco dużo, aby móc opłacić wsparcie dla swojej matki. Natomiast wsparcie dla twojej córki ma najwyższy priorytet. Pozdrowienia od Gimmixa

Napisany przez ADMCI4
Zanim cokolwiek jeszcze zrobisz, ważne jest, aby wiedzieć, z czego żyje Twoja matka. Rentą, zasiłkiem dla bezrobotnych czy zasiłkiem socjalnym? Z własnego doświadczenia wiem, że obowiązek alimentacyjny można długo odkładać, odwołując się ciągle do czasu i sprzeciwiając się wszystkiemu i wszystkim. Powinieneś porozmawiać na ten temat z odpowiednim organem rentowym. Powodzenia! Neo33

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata