Chyba nie ma to nic wspólnego z tematem - ale może możecie pomóc -- jeszcze raz przepraszam :sad:
pomoc finansowa - kto może pomóc :sad:
do 6 miesięcy temu moje życie (nasze życie) było bardzo harmonijne i piękne - żyliśmy - dostosowaliśmy nasz styl życia do naszej sytuacji finansowej - około 5 lat temu kupiliśmy nasz mały
Dom własny --- ale teraz nie wiem, jak powinniśmy iść dalej? Moja żona zachorowała i praktycznie może pracować tylko pół etatu, ale męczy się, bo wie, że potrzebujemy jej pieniędzy, aby zapewnić dzisiejsze życie naszej rodzinie (2 dzieci). Gdybym nie miał długów (o których moja żona nie wie i nie byłaby w stanie tego zrozumieć), mogłbym pomóc swojej żonie. Jestem urzędnikiem na całe życie - mam pewne dochody -- ale nowa
pożyczka mnie nie zbliży do celu! Nie chodzi o mnie -- nie chcę niczego kupować !!!! tylko pomóc mojej żonie i ułatwić jej życie - uwolnić ją od bólu !! Być może są ludzie, którzy mogliby zrezygnować z kilku
euro i byliby gotowi wesprzeć mnie datek, nawet jeśli byłby to tylko 1
euro. Potrzebuję 18 000
euro -- nie chcę żebrać -- nie chcę wyłudzać -- nie chodzi o mnie !!!! Sam nie mam dużo pieniędzy, ale mam wspaniałą rodzinę i chodzi o nią !! Właśnie przekazałem 5
euro innej osobie -- 5
euro, które nawet ja w mojej sytuacji mogę wytrzymać i mogą pomóc drugiej osobie !! Nie ilość datku jest istotna -- ale ilość ludzi, którzy chcą pomóc! I tak z 1
euro szybko można zrobić 18 000
euro i mógłbym zrobić wszystko, aby złagodzić ból mojej żony. Trudno mi jest pisać tutaj o swoich troskach i właściwie nie chcę -- ale może jestem to winny mojej żonie -- kocham ją ponad wszystko !! Jeśli ktoś chce mi pomóc i być może chce przeznaczyć choć jeden
euro na datek, najlepiej przez paypal pod następnym adresem:
micka2008@web.de
To naprawdę nie jest żadne oszustwo i nie chcę nikogo nękać -- proszę o zrozumienie !!
pozdrowienia dla wszystkich ludzi, którzy chętnie pomagają