Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Gdy bank zamyka moje konto? Badanie Uniwersytetu w Mannheim - do wygrania 3iPody.

Napisany przez chrisdama
Kochani Uczestnicy Forum, Jak powinienem postąpić, jeśli bank zamknie moje konto? W ramach mojej pracy magisterskiej na Uniwersytecie Mannheim przeprowadzam badanie online na temat Rozwiązanie umowy przez dostawcę usług. Celem badania jest zbadanie dotąd niezbadanych zależności między zachowaniem klientów a postrzeganą sprawiedliwością. Proszę o Państwa wsparcie i będę bardzo wdzięczny za udział! Wypełnienie zajmie około 15 minut! Jako podziękowanie, mają Państwo możliwość wzięcia udziału w losowaniu 3 odtwarzaczy iPod shuffle. Lub mogę przekazać 2 € na rzecz HDF, projektu pomagającego dzieciom z AIDS i dzieciom ulicy w Tajlandii za wypełniony przez Państwa kwestionariusz. Tutaj jest link do badania: https://www3.netzumfrage.com/kundenverhalten Dziękuję za Państwa wsparcie! Christina Hänel p.s.: byłoby miło, gdybyście przekazali tę wiadomość dalej znajomym, kolegom i przyjaciołom.

Re: Gdy bank zamyka moje konto? Badanie Uniwersytetu w Mannheim - do wygrania 3iPody.

Napisany przez chrisdama
Kochana Społeczności, Dzień 18: 350 wypełnionych ankiet. Dziękuję za wspaniałe wsparcie! Potrzebne są jeszcze 250 ankiet. Będę bardzo wdzięczna za dalsze wsparcie! Christina

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata