Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy ubezpieczenie ochrony prawnej komunikacyjnej dla samochodu ma sens?

Napisany przez ADMCI4
Cześć. Ponieważ od wielu lat jeżdżę samochodem, wielokrotnie znalazłem się w dość niebezpiecznych sytuacjach, w których chciałbym mieć lepszą ochronę. Niestety zwykłe ubezpieczenie OC samochodu nie obejmuje takich sytuacji. Nie mam pojęcia, jak drogie jest ubezpieczenie ochrony prawnej w ruchu drogowym dla samochodu, ale w ostatnim czasie coraz częściej zastanawiam się nad jego zawarciem. Kto może mi powiedzieć, ile ono kosztuje średnio i czy w ogóle się opłaca. Moje ubezpieczenie OC wynosi 45% i jeżdżę samochodem od ponad 20 lat. Samochód jest przechowywany w garażu, jeśli to ma jakieś znaczenie. Rufus

Re: Czy ubezpieczenie ochrony prawnej komunikacyjnej dla samochodu ma sens?

Napisany przez Gerd
To pytanie brzmi, czy chcą Państwo ubezpieczenie ochrony prawnej pojazdu, na to wskazuje zadane pytanie, czy ubezpieczenie ochrony prawnej w ruchu drogowym. ubezpieczenie ochrony prawnej pojazdu obejmuje tylko ich samochód. ubezpieczenie ochrony prawnej w ruchu drogowym obejmuje ich wszędzie, gdzie mają styczność z ruchem drogowym. Samochód, autobus, pociąg, samolot, statek, pieszy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata