Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Zakup domu i finansowanie do użytku prywatnego i komercyjnego.

Napisany przez Dominic
Cześć wszystkim, od pewnego czasu przeszukuję internet, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chciałbym kupić Dom, w którym znajduje się lokal gastronomiczny i mieszkanie. Obydwa chciałbym wykorzystać. Aktualnie nie mam stałych dochodów, ale planuję osiągnąć zyski ze wspomnianej działalności. Moje kapitał własny wynosi 10 000 euro. Cena domu to 80 000 euro (bez kosztów pośredników, notariusza, księgi wieczystej itp.) Wyposażenie wnętrz jest na szczęście w pełni zachowane i nadal używalne. Mniejsze prace remontowe mieszczą się w tak niewielkim zakresie, że nie są istotne. Już trochę się rozejrzałem i trafiłem na KfW, Bürgschaftsbank NRW itp., ale nadal nie wiem, jak najlepiej sfinansować to właściwości. Bardzo wdzięczny byłbym za Waszą pomoc! Dzięki! Pozdrawiam Dominic

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata