Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Ile czasu trwa wypłata kredytu?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie... Niestety, znów przekroczyłem moje limity i moje konto ma wysoką kwotę zadłużenia. Moje przekroczenie debetu jest już dawno przekroczone, więc nie pozostaje mi nic innego, jak złożyć wniosek o kredyt w moim banku, aby móc skonsolidować debet. Zrobiłem to wcześniej, ale nie pamiętam, ile czasu zajęło mi rozporządzenie pieniędzmi. Ile banku potrzebuje około, aby wypłacić kredyt, a moje konto osiągnęło stan dodatni? Muszę pilnie uregulować inne rachunki... George

Napisany przez Tarmo
Cześć GeorgeS, Jeśli bank zgodziłby się udzielić ci kredytu, może to potrwać do 14 dni, zanim kredyt zostanie zatwierdzony, a kwota pojawi się na twoim koncie. W dziedzinie kredytów zawsze warto porównać oferty różnych banków i dokładnie przyjrzeć się warunkom. Nie należy patrzeć tylko na oprocentowanie kredytu, ale również sprawdzić, czy możliwa jest wcześniejsza spłata itp...

Napisany przez Ountrumpas50
To może potrwać nawet 14 dni. Ale zależy to także od banku. Często można już online uzyskać informacje na temat [url]kredytów[/url].

Napisany przez Alex [CryptoMod]

Tak, to może trwać nawet 14 dni. Ale wszystko zależy od banku. Często można już online dowiedzieć się o kredytach.

Wow, jak ważna informacja w siedmioletnim wątku......

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata