Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Alternatywy dla SIGMA Banku Kredytowego.

Napisany przez leopold
Cześć, czy ktoś zna tutaj jakieś alternatywy dla Liechtensteinskiej SIGMA Kreditbank? Być może bezpośrednio szwajcarski bank? Osoby znające scenę wiedzą o co chodzi. Pozdrowienia, leopold

Napisany przez Timoteus
Cześć, dlaczego szukasz alternatyw, jeśli wolno spytać?

Napisany przez leopold
3500€ aktualnie nie wystarcza, lub nie wystarczało. Chciałbym spłacić kartę kredytową + debet i mieć trochę większą swobodę finansową. Niestety, kredyt z Schufą nie jest możliwy dla mnie, ponieważ mam tam zapisaną kartę kredytową Barclays Bank. Nieuregulowany saldo wynosi 650€. Ponadto widnieje tam również debet DKB, który chciałbym spłacić i usunąć ten wpis. Niestety, Barclays będzie widniała jako uregulowana jeszcze przez 3 lata.

Napisany przez Timoteus
ach więc, to wyjaśnia. Czy to naprawdę działało w banku Sigma? Dla mnie negatywna historia kredytowa w Niemczech oznacza koniec szans. Niestety, nie znam żadnego innego szwajcarskiego ani zagranicznego banku, który nie miałby problemu z twoją historią kredytową. Pozdrowienia Timo

Napisany przez leopold
To bez problemu, ponieważ zarabiam wystarczająco dużo i spełniam kryteria. Proszę jednak, jeśli ktoś wie, kto mógłby mi pomóc, dalej publikować.

Napisany przez Tanja100983
Cześć, jestem w tej samej sytuacji! Czy znalazłeś jeszcze jakąś inną bank, którą mógłbyś polecić? Pozdrowienia, Tanja

Napisany przez syvell
Też byłemby zainteresowany odpowiedzią:

Przecież można złożyć wniosek o kredyt tylko raz, czy można zrobić to drugi raz w innej banku?

Napisany przez syvell
Tak więc zapytałem bezpośrednio banku Sigma: NIE udzielają one równoczesnych kredytów. Pozostaje pytanie, czy mimo to można uzyskać kredyt bez sprawdzania w BIKu w innym banku i który mógłby wchodzić w grę. Dotychczas znalazłem tylko bank Sigma jako dostawcę.

Napisany przez timluca
Czy są jeszcze inne?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata