Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Czy ktoś zna euro KASSE lokata Teraz! 9%?

Napisany przez Peta 2011
Właśnie dostałem maila z ofertą z cukrem - dla mnie - niewiarygodnie wysokim oprocentowaniem 9% od euro KASSE New Sealand. Nie wierzę w coś takiego naprawdę, ale... no cóż. Czy ktoś już słyszał o nich coś godnego zaufania? Załączam link. Będę wdzięczny za informacje. https://de.mc266.mail.yahoo.com/mc/co....jsrand=784768Dzięki! Peta

Napisany przez ThaGambler
Rachunek oszczędnościowy z oprocentowaniem 9% w skali roku. Cóż, bank ma swoją siedzibę w Nowej Zelandii, gwarancja depozytowa do 20 000 €. Osobiście uważam, że 9% jest bardzo nierealistycznym oprocentowaniem.

Napisany przez Sonicx
Ochrona depozytów nie jest zbyt wysoka, a potem 9%?

No cóż, myślę, że jeśli reklamują 9%, to powinni też dać 9%, czy się mylę?

Mimo to nie będę pierwszym, który to wypróbuje.

Peta2011: Proszę, zacznij od nas i później podziel się swoimi spostrzeżeniami...

Napisany przez Lucky
Trzy lata temu nabrałem się na pewnego oszusta internetowego. Nazywali się topfond.biz i obiecywali wzrost wartości o 6% miesięcznie. Po zainwestowaniu tam 2000 € firma nagle zniknęła. Mimo że Sąd Okręgowy w Wiedniu wpadł na trop Zoltana Tibora, który stał za tym, nie odzyskam swoich pieniędzy. Dlatego mogę tylko odradzić inwestowanie tam pieniędzy. 9% wydają się bardzo kuszące, ale jak możesz dochodzić swoich praw od firmy, której siedziba znajduje się w Nowej Zelandii i nagle zniknęła?

Napisany przez petethefarmer
Także w tym przypadku zawsze powinien być włączony zdrowy rozsądek. Wyższy zysk wiąże się tylko z większym ryzykiem, a w przypadku takich ofert zazwyczaj ryzyko jest znacznie większe. Ponadto firma wydaje się być dość młoda (rzekomy dyrektor jest zarejestrowany jako taki na Xing od 11/2011). Brakuje również szczegółowych warunków oraz postanowień umownych.

Jest to jasne: Trzymaj się z dala!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata