Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Czy mogę także sfinansować samochód za pośrednictwem platform Smava lub Auxmoney?

Napisany przez ADMCI4
Od niedawna wiem, że istnieje możliwość uzyskania pożyczki od prywatnych pożyczkodawców. Pomijając fakt, że nie wyobrażam sobie, jak to mogłoby działać, interesuje mnie przede wszystkim, czy możliwe jest sfinansowanie samochodu w ten sposób. Zazwyczaj przy finansowaniu samochodu tytuł własności zostaje złożony jako zabezpieczenie w banku. Jak to działa z prywatnymi pożyczkodawcami? Nie mogę im przecież przekazać tytułu własności pojazdu. Zwłaszcza, jeśli chodzi o kilku pożyczkodawców, co również jest możliwe.

Re: Czy mogę także sfinansować samochód za pośrednictwem platform Smava lub Auxmoney?

Napisany przez 2Bolitho
Proszę sprawdź strony. W ten sposób szybko nabierzesz poczucia, co jest możliwe i co nie. Zabezpieczenie kredytu najprawdopodobniej nie będzie dokonywane na podstawie dowodu rejestracyjnego pojazdu. Za to cena jest wówczas wyższa (oprocentowanie).

Napisany przez 2Bolitho
Właśnie zauważyłem, że Auxmoney przeprowadza to przez bank. Nie ma nic przeciwko temu, aby przekazać tej bankowi dokumenty pojazdu.

Napisany przez mastermind1972
Cześć, Można sfinansować wszystko, jeśli uda się zdobyć zaufanie kredytobiorcy. W przypadku dóbr konsumpcyjnych jest to trudniejsze, jeśli nie można udowodnić, że na przykład pojazd jest niezbędny do celów zawodowych. Znajdziesz kilka informacji na moich stronach. Pozdrowienia Mastermind

Napisany przez Naseweis
mastermind1972 pisze: Witaj, Można sfinansować wszystko, jeśli uda się zdobyć zaufanie kredytobiorcy. W przypadku dóbr konsumpcyjnych jest trudniej, jeśli nie można wykazać, że na przykład samochód jest absolutnie niezbędny do celów zawodowych. Znajdziesz kilka informacji na moich stronach. Pozdrowienia Mastermind
Takie strony reklamowe uważam za świetne, Zawsze pisze się prawie taki sam tekst i potem kieruje się do strony internetowej. Czy to może oznaczać brak wymaganych umiejętności?

Napisany przez mastermind1972
Naseweis pisze: takie strony reklamowe uważam za super, zawsze pisze się prawie ten sam tekst i potem odsyła się do strony internetowej. Czy możesz nie posiadać wymaganych umiejętności?
Drogi Naseweis, Jeśli widzisz to w ten sposób, przykro mi. Ale oczywiście - reklama własnej osoby... 1. zajmuję się tym intensywnie od miesięcy 2. jestem bardzo zaznajomiony z wiedzą o kredytach moje strony są w fazie budowy i są codziennie aktualizowane. Ponadto będą wyróżniać się indywidualnością. 3. staram się już udzielać konkretnych odpowiedzi na postawione pytania Pozdrowienia Mastermind

Napisany przez Naseweis
Drogi Mastermind1972, forum służy do udzielania pomocy potrzebującym. Ale co komu pomaga to, że ma męczyć się z stroną internetową, która często podaje nawet fałszywe informacje. Od razu zauważyłem, że zajmujesz się tym tematem dopiero od kilku miesięcy, w przeciwnym razie odpowiedziałbyś inaczej. Ale nawet na forum można ciągle się czegoś nauczyć! Być może w ciągu kolejnych lat będziemy otrzymywać konkretne odpowiedzi na tematy tematów od Ciebie. Pozdrowienia! Naseweis PS: Mniej reklam - nie byłoby złym pomysłem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata