Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Czy opłaca się wybrać taryfę Base na telefon komórkowy?

Napisany przez ADMCI4
Lata temu dałem się całkowicie oszukać przez dostawcę telefonii komórkowej. Niestety dopiero w tym roku zdołałem się z tego umowy wydostać. Jednocześnie od ponad roku korzystam z usług Aldi-Talk, ponieważ nie chciałem już używać starej umowy.
Ponieważ piszę bardzo dużo SMS-ów i nie rozmawiam za dużo, zastanawiam się, czy specjalna oferta Base z nielimitowanymi SMS-ami nie byłaby dla mnie tańsza. Z drugiej strony, przysiągłem sobie, że już nie chcę znowu związywać się umową.
Macie jakąś radę dla mnie?

-
Oferty cenowe - Porównaj ceny na preisguenstiger.de.

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

odpowiedź na to pytanie może dać tylko sobie ?

Jeśli koszty SMS zawsze są znacznie wyższe niż koszt abonamentu, to lepiej wybrać abonament. Może jednak istnieć dostawca usług przedpłaconych oferujący pakiet SMS?

Pozdrawiam, esco

Napisany przez Werneer
Zawsze zwracam uwagę na liczbę masztów nadawczych danego operatora sieci komórkowej! Przez pewien czas korzystałem z usług operatora Base i muszę powiedzieć, że sieć w ogóle mnie nie przekonała...

Napisany przez Geldmann
Muszę przyznać rację mojemu poprzednikowi, Base ma piękną reklamę, ale gdy już podpiszesz umowę i skacziesz z zasięgu na zasięg, to jest dużo problemów. Teraz jestem w Vodafone i jestem zadowolony.

Napisany przez kwild
Zdecydowanie polecam ci w tym przypadku congstar, ponieważ mają świetną sieć i dodatkową opcję umożliwiającą miesięczne rozwiązanie umowy. Dzięki temu zawsze mogę wybierać najtańszy abonament na telefon komórkowy, nie będąc związany długoterminowo.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata