Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Polecane wiertarko-wkrętarki?

Napisany przez Boinka
Cześć,

ponieważ tutaj przeważają mężczyźni, mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź na moje pytanie. Szukam dobrego wkrętarki akumulatorowej, która najlepiej pozwoli mi bez problemu pracować przez cały dzień. Oczywiście nie musi działać przez 8 godzin bez przerwy, ale normalne użytkowanie z wieloma przerwami. Jakość również powinna być odpowiednia. Która marka wkrętarek jest najbardziej polecana?

Pozdrawiam

Napisany przez 2Bolitho

Napisany przez Naseweis
Cześć - solche pytanie na forum finansowym ? hm... no to moja wskazówka - skontaktuj się z Be.Ha.We. - jak sugeruje nazwa Budowanie oznacza czekanie i w tym czasie można użyć wiertarki akumulatorowej. Pozdrowienia N.

Napisany przez sabine75
U niektórych użytkowników można podejrzewać, że odpowiadają na każdą bzdurę lub mieszają się w każdą nawet nieistotną dyskusję, aby jak najszybciej osiągnąć liczbę 12 milionów postów. Dlaczego więc zawsze musicie komentować każdy nonsens? W porównaniu do innych forów jakość tutaj i tak nie jest zbyt wysoka, a wy jeszcze bardziej obniżacie ją takimi postami. Dla odmiany można też coś zostawić bez komentarza albo spędzić czas w realnym świecie.

Napisany przez 2Bolitho
Teraz nie skomentuję Twojego wpisu. :-)

Napisany przez Geldmann
W przypadku wiertarek akumulatorowych muszę ostrzec przed tanimi ofertami w sklepach budowlanych i hobbystycznych. Narzędzia w cenach od 10 do 20 euro są zazwyczaj najgorszej jakości chińskim złomem, całkowicie nieodpowiednie do wiercenia w bardziej trwałych materiałach. Raz przeciążone, a już się rozpływają w dymie.

Napisany przez Naseweis

Przy niektórych użytkownikach wydaje się być podejrzenie, że odpowiadają na każdą bzdurę lub mieszają się w każdą tak nieważną dyskusję, aby możliwie szybko osiągnąć 12 milionów postów.
Dlaczego więc zawsze musicie komentować każdy nonsens?
W porównaniu do innych forów, jakość tutaj już i tak nie jest szczególnie wysoka, a Wy obniżacie ją jeszcze bardziej takimi postami.
Czasami można coś od czasu do czasu zostawić bez komentarza lub spędzić czas w prawdziwym świecie.

Cześć Sabine,

Masz całkowitą rację.

nie trzeba komentować tych bzdur!

Tylko mała uwaga na marginesie - wydaje się, że znaczenie słowa humor Ci umyka.

Zarozumiały użytkownik

Napisany przez sabine75
To bzdura, która nie wymaga komentarza!

Było oczywiste, że i tak to skomentujesz. I wreszcie kolejny post. Nerd...

Tylko mała uwaga - wygląda na to, że nie znasz znaczenia słowa humor.

Jest Pan dobrze znany ze swoich pouczających uwag na marginesie na innych forach. Moje poczucie humoru jest inne niż Pańskie, to prawda. Uważam Pańskie zachowanie tutaj raczej za natrętne, z wyższością i irytujące.

Napisany przez Naseweis
..........

Napisany przez sabine75
To jest naprawdę satysfakcjonująca odpowiedź. Powinieneś to robić częściej.

Napisany przez 2Escorpio
Może zadałbym takie pytanie, gdybym był już długo aktywny na forum i znał kilku użytkowników przez pisanie. Ale specjalnie się w tym celu zarejestrować wydaje mi się trochę dziwne *g* Niestety, nie jestem w stanie pomóc w tej kwestii, jestem raczej specjalistą od technologii.

Napisany przez Broker79
Z mojego doświadczenia wynika, że wiertarki akumulatorowe Makita są najlepsze i jednocześnie najbardziej przystępne cenowo. Nawet w stolarstwie, gdzie pracuje jeden z moich znajomych, używane są wyłącznie wiertarki akumulatorowe Makita (przynajmniej ja nie zauważyłem żadnych innych).

Napisany przez morales
Uważam to za trochę ironiczną, że tak bardzo denerwujesz się tym faktem i że musisz to jeszcze skomentować. Nie czuję się tym dotknięty. Szczerze mówiąc, uważam to za dość zabawne. Jestem ciekaw, co myślisz na ten temat. :-)

Napisany przez kwild
Jeśli pytanie jest poważne, zdecydowanie polecam wkrętarki marki Bosch. Dostępne są w różnych rozmiarach, a jakość i czas pracy na baterii są niezrównane. Osobiście już wypróbowałem kilka z nich.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata