Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Gdzie banki muszą umieścić swoje tabele opłat, aby były widoczne dla klientów?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór,

dawno temu zauważyłem w mediach, że banki są zobowiązane do wyraźnego umieszczania cen swoich różnych produktów w placówce dla klientów. Ostatnio odwiedziłem placówkę mojego banku i zwróciłem uwagę, czy mogę zobaczyć to wywieszenie cen gdziekolwiek. Po długim poszukiwaniu znalazłem je ukryte w jednym z kątów placówki. To jednak nie może być zgodne z intencją ustawodawcy. Jeśli oznacza to, że ma być dobrze widoczne, to powinno być widoczne już w strefie wejściowej lub nawet w witrynach placówki. Gdzie dokładnie powinny się znajdować te wywieszki cenowe?

Re: Gdzie banki muszą umieścić swoje tabele opłat, aby były widoczne dla klientów?

Napisany przez Geldmann
Bank może nie chcieć odstraszać swoich klientów bezpośrednio poprzez listę cen, dlatego wolą robić reklamę swoich kredytów hipotecznych. Może kiedyś pojawi się organizacja konsumencka, która upomni banki korzystające z ukrytych tabel cenowych.

Napisany przez Naseweis
Cześć,

dlaczego takie skomplikowane?
Po prostu porozmawiaj z pracownikami banku, a od razu otrzymasz tabelę cen.

Pozdrowienia, Naseweis

Napisany przez sabine75
To może być trudne w przypadku banku internetowego.

Napisany przez Naseweis

Może być trudno w banku bezpośrednim.

Cześć Bezimienna,

Nikt pewnie nie przechadza się po banku i nie szuka wywieszki z cenami!

Pozdrowienia Mądrala

Napisany przez sabine75
Chciałbym wiedzieć, jakie to uczucie, gdy siedzisz bezczynnie i publikujesz bezsensowne komentarze w sieci, aby zaspokoić swoje zaburzenia osobowości.

Napisany przez Doso

Chciałabym wiedzieć, jakie to uczucie, gdy siedzi się bezczynnie i zamieszcza bezsensowne komentarze w Internecie, aby zaspokoić swoje zaburzenia osobowości.

No, i jak było?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata