Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: mała prywatna pożyczka

Napisany przez Schmunzelhase17
Cześć wszystkim, Potrzebuję trochę pieniędzy na różne zakupy (2500-3000). Mam 26 lat i miesięczny dochód w wysokości 1100 €, więc mogę płacić miesięcznie od 100 do 150 €. Myślałam o spłacie w ciągu 26-27 miesięcy, więc pożyczając 2500 €, mogę oddać od 2600 do 2700 €. Byłabym wdzięczna za szybką pomoc, jeśli mogę ją otrzymać. Pozdrowienia, Schmunzelhase17

Napisany przez 2Bolitho
To odpowiadałoby stopie oprocentowania 6,9% skutecznie, przy 27 ratach. Ponieważ można założyć, że nigdzie indziej nie otrzymasz kredytu i musi na to być powód. Ponadto ryzyko będzie również wyższe niż zwykle, więc należy spodziewać się znacznego podwyższenia odsetek. Jeśli w ogóle dostaniesz pieniądze. Mam 26 lat i miesięczny dochód w wysokości 1100 euro, więc mogę płacić miesięcznie od 100 do 150 euro. Czy możesz mi wyjaśnić ten związek? Czy każdy 26-latek z dochodem 1100 euro miesięcznie może spłacić od 100 do 150 euro?

Jestem również gotowy zwrócić więcej. Nie chodzi o miesięczne raty, ale o cały okres spłaty. Dopóki kwota mieści się w rozsądnych granicach, jestem skłonny zgodzić się na trochę mniej. Cieszę się z każdej oferty. Nie wiem, czy każda 26-latka potrafi to zrobić, ja potrafię. Nie mam zbyt wielu innych zobowiązań, po prostu potrzebuję tych pieniędzy teraz, a nie mam ich oszczędzonych.

Napisany przez Graufell
Spróbuj tutaj, Uśmiechnięty Zajączku: kredyt kredyt prywatny kredyt natychmiastowy kredyt od osoby prywatnej - smava.de

Dziękuję za wskazówkę, ale smava jest płatne i wymagają informacji o twojej historii kredytowej itp. Nie ma pewności, czy to się uda. Jak już wspomniałem, dziękuję mimo wszystko

Napisany przez amsterdam
Czy istnieje online lista aktualnych stóp procentowych banków? Dziękuję

Nie ufaj, to zależy, sądzę, od kwoty kredytu, zdolności kredytowej i okresu spłaty.

Napisany przez 2Bolitho
amsterdam pisze: Czy istnieje dostępny online przegląd aktualnych stóp procentowych banków? Dziękuję
Spróbuj na check24.de lub na Google pod hasłem Porównanie kredytów.

Dziękuję za wskazówkę, ale także Auxmoney kosztuje pieniądze

To rzeczywiście miłe z Twojej strony, ale chodzi o to, że chodzi o Schufa-frei. I tego tam nie ma, i jak już powiedziałem, nie jest to bezpieczne. Gdyby było bezpieczne, zainwestowałbym, ale nie na wariackich papierach. Dziękuję mimo wszystko.

Napisany przez Gell
Schmunzelhase17

Czy chcesz pożyczyć 2500 euro bez sprawdzania w Schufa i zwrócić maksymalnie 2700 euro?
Przykro mi, ale coś takiego na pewno się nie uda.
Najpierw policz, że MUSISZ zwrócić PRZYNIEJMNIEJ (a to w przypadku rzetelnej firmy) 3000 euro (odsetki + opłaty manipulacyjne).

Oto przykład z banku SIGMA BANK z Liechtensteinu (który udziela bezpośrednio tzw. kredytów szwajcarskich bez Schufa):
SIGMA Kreditbank AG: kredyt, kredyt gotówkowy, małe pożyczki
I nie... nie mam doświadczenia (pozytywnego lub negatywnego) z tym bankiem.

Jeśli zamawiasz przez jednego z licznych pośredników internetowych, dojdzie jeszcze około 100 euro prowizji pośrednika i czasami obowiązek zabezpieczenia dodatkowym ubezpieczeniem.
Nie pozwól się zwieść oferowanym stopom procentowym.
W końcu, dla przypadku takiego jak twój, często wychodzi od 12 do 15%.

Prawda?

Ja, napisałem, że liczę na więcej z twojej strony.
Nie zrozumiałeś problemu. Gdyby transakcja odbyła się poprzez bank, na pewno byłoby to dla mnie bardziej korzystne, żeby uniknąć sytuacji, kiedy muszę pisać tutaj.

Dziękuję mimo wszystko.

Napisany przez Lumo
To naprawdę głupi schemat piramidy finansowej....
Co ma to wspólnego z zarabianiem pieniędzy?

To jest po prostu głupia próba zarobienia kilku euro poprzez spamowanie forów i ksiąg gości. Czy można to naprawdę nazwać genialnym pomysłem biznesowym?

Co ma to wspólnego z uczciwością i uprzejmością uczestników. Spamowanie nie jest ani uprzejme, ani uczciwe, a ten, kto faktycznie jest na tyle głupi, żeby przelać pieniądze, jest co najwyżej naiwny....

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata