Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie nieruchomości

Napisany przez flashmove
Kto może złożyć tutaj wiarygodną ofertę finansową? Dane podstawowe: Nowo wybudowana połowa bliźniaka zakończona Cena zakupu 145.000 euro + 3,2% prowizji dla pośrednika i NK Nieruchomość będzie wynajmowana (600 euro czynszu netto) brak własnego użytkowania Kapitał własny 35.000 euro dostępny ubezpieczenie na życie o wartości 10.000 euro Stała pożyczka z maksymalnym okresem spłaty 15 lat Co najmniej 2% spłaty. Oczekiwane jasne informacje o pozostałym długu i kosztach. Dochód 1 osoby między 60 a 70 tysięcy euro rocznie. Flash

Napisany przez flashmove
Cześć ludzie, jestem znowu ja. Nikt nie może lub nie chce odpowiedzieć???

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Flashmovie, co masz na myśli podając: kredyt ratalny o maksymalnej długości 15 lat, spłata min. 2%? Czy chodzi Ci o ustalenie oprocentowania na 15 lat z 2% spłaty? Pod pojęciem kredytu ratalnego rozumie się coś innego, tam są zawarte elementy umowy oszczędnościowej! A co do okresu spłaty, odnosi się to do czasu kalkulacyjnego potrzebnego do spłaty długu, a przy 2% spłacie w ciągu 15 lat byłoby to praktycznie niemożliwe, ale na pewno o tym wiesz!

Napisany przez flashmove
noelmaxim pisze: Cześć Flashmovie, Co masz na myśli mówiąc o warunkach: Stała pożyczka na maksymalnie 15 lat z minimalną amortyzacją 2%? Czy masz na myśli oprocentowanie na 15 lat z amortyzacją 2%? Tak, dokładnie o to mi chodzi. Pojęcie stałej pożyczki oznacza coś innego, tam jest uwzględniony kontrakt budowlany! A pod terminem czas trwania rozumie się czas kalkulacyjny do spłaty długu, a z 2% spłatą w ciągu 15 lat to z pewnością nie byłoby to możliwe, ale pewnie też o tym wiesz!
Dlatego też moje pytanie dotyczące dokładnej pozostałej kwoty długu po upływie 10-15 lat. Pozdrowienia, flash

Napisany przez H.C. Pe
Możesz zapytać w firmie Accedo. Ja szybko znalazłem tam dla siebie odpowiednią ofertę. Z poważaniem

Napisany przez flashmove
Cześć H.C.Pe, Dziękuję, ale ta strona służy tylko do zbierania danych, nic innego. Jeśli nie jest możliwe obliczenie informacji lub przykładów finansowania bez podawania wszystkich niekoniecznych danych osobowych, to nie mam z tym nic do czynienia. Właściwie powinna wystarczyć suma pożyczki, wkład własny, rodzaj budowy i użytkowania, dochód. Po co ma się znać mój nazwisko i adres obiektu?? Jeśli chciałbym, żeby każdy dowiedział się, jakie obiekty wzbudzają moje zainteresowanie, mogę od razu umieścić je jako ogłoszenie w prasie codziennej! Pozdrowienia Flash

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata