Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Cudownie! Rozkosz dla moich oczu!

Napisany przez Karat
No cześć wszystkim! Wau! Jeszcze osłabiony nerwowym wysiłkiem z meczu piłki nożnej z środy oraz wczorajszym zawodem w Borsalino, byłam nieobecny 3-4 dni na portalu giełdowym. Ale co widzą moje oczy dziś? Wau, co za ulga! 27 nowych, błyszczących postów i jeszcze wiele od moich ulubionych autorów. Skorzystajmy z tej okazji i zbudujmy tutaj coś poważnego, z czego wszyscy się ucieszą. Myślę, że Salamander stworzył tu coś wspaniałego, z czego możemy korzystać. Tak jak poznałem Salamandra, chętnie przyjmuje dobre sugestie, które są korzystne dla wszystkich i jeśli to możliwe, wprowadza je tutaj na forum. Mam nadzieję, że ten portal giełdowy będzie nadal zdrowy i poważny zyskując nowych użytkowników, dzięki czemu wszyscy możemy rozwijać nasze sukcesy giełdowe dzięki ogromnej wiedzy zgromadzonej w tej społeczności. Karat

Napisany przez beta
Cześć Karat, tak, zgadzam się z twoim komentarzem. Również zdecyduję się zrezygnować z mojego ostatniego abonamentu w Cash, po prostu za bardzo stresuje moje nerwy. Przekażę tę informację również na Cash-online... Myślę, że tutaj może powstać coś wielkiego. W końcu nie chodzi o rekordy gwiazdek, etc. Na szczęście istnieje wiele dobrych forów. Jestem nadal zarejestrowany na płatnym forum n-tv. Bardzo mi się podoba (głównie ze względu na tematy polityczne). Więc w takim razie, życzymy Salamandrowi kilka banerów reklamowych, a wam miłego weekendu.

Napisany przez richard100
Ja, po tym jak na forum Cashforum życzą sobie, aby fruwały strzępy... :cry: powinniśmy spróbować budować coś pozytywnego tutaj. Zamiast puszczać strzępy w powietrze, lepiej byłoby prowadzić poważną, uczciwą wymianę giełdową. Pozdrowienia Rich

Napisany przez ADMCI4
Muszę przyznać, że czuję się naprawdę dobrze na tym forum. Jako nowy użytkownik, w Cash-Forum byłem kompletnie zagubiony w krótkim czasie - nie wiedziałem już gdzie jest lewo, a gdzie prawo, gdzie dół, a gdzie góra. Miło, że istnieje coś takiego jak to forum! Pozdrowienia dla wszystkich. Gerri

Napisany przez Karat
Wkrótce znów minie rok. Wydaje się, że każdy kolejny rok mija coraz szybciej.Chciałbym skorzystać z okazji i przede wszystkim pochwalić naszego salamandra, administratora forum, za jego pracę. Faktycznie zapewnia nam on platformę informacyjną i funkcjonalną. Dzięki konsekwentnym działaniom udało mu się stworzyć naprawdę wzorcowe forum. Dzikich uczestników natychmiast usunięto. Dziękuję, Salamanderze.Chciałbym również pochwalić wszystkich uczestników. Dyscyplina w pisaniu postów nie pozostawia wiele do życzenia. Postawa między uczestnikami zawsze jest poprawna. Jeśli któryś nowy nie trzyma się norm, to zazwyczaj do drogi cnoty prowadzą go doświadczeni uczestnicy.Zakłóciciele spokoju jak Borsalino nie mają tutaj miejsca na rozsadzenie swojego chwastu.Mamy nadzieję, że będziemy kontynuować naszą pracę również w przyszłym roku.Karat

Napisany przez 2cybercrash
Również z mojej strony serdeczne podziękowania dla Salamandra za doskonałą opiekę techniczną i przyjazny dla użytkownika układ tej platformy. Twój cybercrash

Napisany przez Globalist
No cóż. Bardzo podoba mi się tutaj i portal ma teraz czasem więcej codziennych postów niż Crash. Jeśli chodzi o treść, to tutaj jest już klasa sama w sobie. Przewiduję, że za rok Ringier złoży Salamandrowi przyjazną ofertę przejęcia. :lol:

Napisany przez beta
@ Salamander: Tło w poszczególnych ramkach brzegowych jest świetne. Miłe dla oka. Funkcja RSS bardzo przydatna. Teraz tylko ta głośna narożna część, na górze po lewej stronie... :lol: Super, tak trzymaj, i udanego 2007 roku. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata