Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt finansowy Santander

Napisany przez Honeypuhh
Cześć, potrzebuję waszej pomocy. W listopadzie 2010 roku kupiłem nowy samochód i sfinansowałem go przez Santander. W sierpniu 2011 roku zwiększyłem kredyt o 4000 z powodu refinansowania. Teraz mam ogromny problem. Rozstałem się z chłopakiem, który jest również poręczycielem tego kredytu. Musiałem się wyprowadzić i potrzebuję własnego mieszkania, itp., tak to już bywa. Problem polega na tym, że miesięczna rata jest teraz dla mnie zdecydowanie za wysoka. Czy myślicie, że istnieje możliwość zmniejszenia wysokości rat przez Santander? Pozdrowienia, Honeypuhh

Napisany przez 2Bolitho
Nie myśl. Ale musisz to wyjaśnić z nimi. Tutaj nikt nie będzie w stanie ci odpowiedzieć. Próbować nie zaszkodzi. Jeśli cokolwiek, to możesz to osiągnąć dzięki osobistemu rozmowowi z maksymalną szczerością. Więc wszystko wyłożyć na stół. ... zawsze tutaj przestrzegam, że samochodów się nie finansuje i za to regularnie dostaję bęcki. Ale tutaj znowu jest taki przypadek.

Napisany przez Femto
Cześć, myślę także, że mogłoby to być trudne, ale istnieją banki, które to robią. W związku z tym bezpośrednie wyjaśnienie sprawy z bankiem jest faktycznie najlepszym rozwiązaniem.

Napisany przez alan
Cześć kochana, piszę do Ciebie w odpowiedzi na wiadomość dotyczącą pożyczki. Kiedyś dostałem pożyczkę od prywatnego pożyczkodawcy, pewnego razu w 2006 roku. On był odpowiedzialny za wszystkie opłaty związane z transakcją. Nie wiem, czy nadal działa w tej branży. Jego e-mail to [email deleted, Admin]. Być może będzie w stanie Ci pomóc, jeśli nadal działa. Masz moje słowo

Napisany przez Gell
Alan, najpierw powinieneś może wyjaśnić nam, dlaczego Twój adres e-mail jest zawarty na liście (a419 oszustwo polegające na wyłudzeniu zaliczki) : Ostrzeżenie - oszustwo polegające na fałszywej ofercie pożyczki. Immer wieder das gleiche……. Gell

Napisany przez Bankenpirat
Honeypuhh pisze: Cześć, potrzebuję waszej pomocy. W listopadzie 2010 roku kupiłem nowy samochód i sfinansowałem go przez Santander. W sierpniu 2011 roku zwiększyłem kredyt o 4000 ze względu na refinansowanie. Teraz mam ogromny problem. Rozstałem się z moim chłopakiem, który jest także poręczycielem tego kredytu. Teraz musiałem się wyprowadzić i potrzebuję własnego mieszkania, itp., jak to w życiu bywa. Problem polega na tym, że miesięczna rata jest teraz dla mnie zbyt wysoka. Czy sądzicie, że jest możliwe, że Santander zmniejszy wysokość rat? Pozdrowienia, Honeypuhh
Cześć Honeypuhh, dlaczego akurat poszedłeś do banku Santander? To był podniesiony palec wskazujący. Teraz odpowiedź: Zanim pójdziesz do banku i, jak mówi Bolitho, wszytko wyłożysz na stół, powinieneś zasięgnąć profesjonalnej porady (np. u organizacji konsumenckiej) i sprawdzić swoją umowę kredytową (również pierwszą, a zwłaszcza tę). W Santander często zapominają o uwzględnieniu ubezpieczenia salda długu lub żądają niewłaściwie obliczonych opłat lub oświadczenia o odstąpieniu nie są wystarczające, dlatego kredyt może być nadal odwołany z powodu błędów formalnych. Pozdrowienia Bankenpirat

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata