Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Badanie: Motywacje i strategie inwestorów funduszy inwestycyjnych

Napisany przez achtundzwanzig
Cześć wszystkim!
Studiuję nauki ekonomiczne na Uniwersytecie w Augsburgu. Obecnie piszę swoją pracę dyplomową na ten temat.

Proszę odpowiedzieć na dość krótką ankietę dotyczącą motywacji i strategii prywatnych inwestorów funduszy. Proszę odpowiadać na pytania szybko i z „najlepszą wiedzą i sumieniem”. Wasze odpowiedzi pomogą mi w pisaniu pracy dyplomowej na Wydziale Statystyki Uniwersytetu w Augsburgu - pod opieką pana dra Bernharda Zwergela - oraz pomogą zrozumieć, na co powinny zwracać uwagę towarzystwa funduszy ogólnie, aby oferować interesujące fundusze dla Was i innych inwestorów.

Jeśli macie znajomych lub krewnych, którzy mogliby być zainteresowani tą ankietą, przekazujcie im ją śmiało! Ponadto proszę Was, abyście nie dyskutowali treści mojej ankiety na forum, dopóki nie będzie zakończona, ponieważ w innym wypadku potencjalni respondenci mogliby zostać wpływowani w swoich odpowiedziach.
Chciałbym teraz serdecznie podziękować za Wasz czas i pomoc!

[..Część treści zmieniona.. Admin]

Cześć wszystkim. Dotychczas około 50 osób wzięło udział, za co bardzo dziękuję! Aby po zakończeniu ankiety analizy statystyczne miały jak największą wiarygodność, potrzebuję jednak co najmniej 200 uczestników. Byłoby miło, gdybyście mogli polecić mój kwestionariusz dalej. Dziękuję!

Cześć wszystkim. Chciałem jeszcze raz podziękować wszystkim, którzy przesłali mi pozytywną opinię i sugestie dotyczące poprawy przyszłych ankiet pocztą. Do tej pory w ankiecie wzięło udział prawie 100 osób, co zbliża mnie do mojego celu. Dziękuję!

Cześć, do tej pory już około 130 osób odpowiedziało na ankietę. Dziękujemy! Ankieta oferuje wiele interesujących punktów do przemyślenia na temat funduszy akcyjnych zarówno dla inwestorów konwencjonalnych, jak i zrównoważonych. Podsumowanie wyników otrzyma każdy uczestnik, który jest zainteresowany.

Cześć wszystkim. Prawie osiągnąłem swój cel, ponieważ do tej pory w mojej ankiecie wzięło udział prawie 160 osób. Bardzo byłbym wdzięczny, gdyby kilka osób poświęciło czas na wypełnienie ankiety. Dziękuję!

Cześć. Potrzebuję jeszcze kilku uczestników do mojej ankiety. Jeszcze raz dziękuję wszystkim dotychczasowym uczestnikom i za całe pozytywne opinie, jakie otrzymałem. Pozdrowienia.

Cześć wszystkim. Dziękuję za wszystkie myśli i inspiracje przesłane drogą mailową. Będą one również uwzględnione w mojej pracy. Badanie ankietowe także przebiega bardzo dobrze. Serdeczne podziękowania dla wszystkich.

Cześć wszystkim. Jestem bardzo zadowolony, że ankieta nadal tak świetnie się rozwija pod względem liczby uczestników. Dziękuję za ogromne wsparcie.

Cześć. Regularne aktualizacje mają na celu wyświetlenie wątku wśród najnowszych postów i w ten sposób zwrócenia uwagi większej liczby osób na ankietę. Proszę o zrozumienie potrzeby takich aktualizacji.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata