Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Kto zna stronę www.FinanzenHeute24.de?

Napisany przez zizja
Chciałbym otrzymać kompetentne doradztwo w sprawach ubezpieczeń i inwestycji. Diagnoza finansowa. Moja przyjaciółka poleciła mi FinanzenHeute24. Czy ktoś był już doradzany przez tę firmę? Jakie są wrażenia?

Napisany przez Naseweis
Zajrzałem raz na stronę internetową.

Mogę tylko powiedzieć Nie, dziękuję.

Ubezpieczenie zdrowotne - wprowadzenie danych aplikacyjnych (tylko adres + pożądana ochrona ubezpieczeniowa) - pojawia się informacja, że agent ubezpieczeniowy się skontaktuje.

Brak jakichkolwiek wskazówek dotyczących porównań, towarzystwa ubezpieczeniowych.

Ubezpieczenie mienia - wprowadzenie pożądanej ochrony ubezpieczeniowej - na końcu nie pojawia się żadna stawka ubezpieczeniowa - pojawia się komunikat - zmień ochronę ubezpieczeniową - pominięcie usług.

Pojawia się również lista kilku częściowo nieistotnych stawek ubezpieczeniowych.

Pozdrowienia, N.

PS: Wydaje się, że chcą tylko zebrać adresy, a potem zasypywać listami lub e-mailami.

Napisany przez EuroPaule
Cześć,
zbieranie adresów jest dość dochodowe. Strona finanzen.de ma na przykład tylko cel generowania adresów zainteresowanych określonymi produktami finansowymi (tzw. prowadzenie).
Następnie są one sprzedawane maklerom itp. Jeśli na przykład na swojej stronie internetowej użyjesz ich narzędzi do generowania adresów (kalkulatory porównawcze itp.), można dostać już na przykład 20 lub 30 euro rekompensaty za adres.

Jeśli szukasz pośrednika, whofinance.de może być bardziej interesujące.

Pozdrowienia, Paule

Napisany przez DT322
Tak, jakby whofi..de było tam dużo bardziej opłacalne. Moim zdaniem check24.de to lepsze rozwiązanie, finanzrettung.de też jest faworytem, jeśli chodzi o ubezpieczenia.

Napisany przez Trading24

Tak, jakby whofi..de było tam o wiele bardziej opłacalne. Moim zdaniem check24.de jest lepszym rozwiązaniem, finanzrettung.de byłby również ulubieńcem jeśli chodzi o ubezpieczenia.

Tak, miałem dotąd dobre doświadczenia z Check24.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata