Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy mogę także wpłacić środki na moją kartę MasterCard?

Napisany przez ADMCI4
Do tej pory jestem zadowolona z obsługi mojej karty MasterCard, jeśli w ogóle można mówić o obsłudze. Wszystko działa dobrze i często płacę kartą. Teraz jednak chciałabym zdeponować środki na kartę z okazji planowanej dłuższej podróży. Ważne dla mnie jest, aby pieniądze nie pojawiły się najpierw na moim koncie osobistym, ponieważ mam tam dość duży debet. Moi rodzice przelewają mi pieniądze. Słyszałam, że istnieją karty, które umożliwiają takie działanie. Czy to możliwe również przy karcie MasterCard? Pozdrawiam, Corinne

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, tak, istnieje to, ale to jest sprawa banków... niektóre banki, jak np. Barclaycard, LBB itp., oferują to, inne znowu nie. Pozdrowienia, esco

Napisany przez petethefarmer
Z kartą Miles & More Mastercard jest na przykład dość korzystnie ze względu na stosunkowo wysoki oprocentowanie (obecnie około 2,15% lub podobnie). Jednakże finansowo bardziej opłacalne byłoby najpierw zbilansowanie ujemnego salda na koncie bieżącym ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata