Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt mimo wpisu do Schufa GDZIE?

Napisany przez astra95
Cześć,

Przeszukałem długo w Google, ale jestem zupełnie zdezorientowany, ponieważ istnieje tyle rzekomych dostawców, i chcę trzymać się z dala od oszustów.

Moje konkretne pytanie to:

Nie mam wysokich dochodów u mojego pracodawcy.
Prowadzę firmę w ramach dodatkowego zajęcia od prawie 3 lat.
Dochód z mojego dodatkowego zajęcia jest bardzo uzależniony od pory roku.
Ponieważ doszedłem do momentu, w którym bez nowego sprzętu nie mogę przyjąć większych zamówień, problem to złego bilansu przychodów i kosztów będzie nadal występował ze względu na ciągłe małe inwestycje. Teraz chcę zrobić większą inwestycję w wysokości 25 000 euro. Ponieważ będziemy chcieli także uregulować zaległość w banku w wysokości 3000€, musiałoby to przebiegać całkiem szybko, a z powodu tej zaległości mamy niestety negatywny wpis w Schufa. Czy istnieje bank, w którym, pomimo naszego wpisu w Schufa, moglibyśmy otrzymać kredyt?

Pozdrawiam

Napisany przez RichardSchneide
Wiele banków reklamuje się w ten sposób.

Richard

Napisany przez Sami
Oczywiście, możliwe jest również uzyskanie kredytu bez sprawdzania w BIK. Istnieje strona, która oferuje dobre informacje na ten temat.

Napisany przez MThiemann
Cześć astra95,

tak jak wielu innym, widać jesteś niepewny.

Niepewność konsumentów w tej dziedzinie wydaje się dość duża i wielu szuka rozwiązania kredytowego pomimo uszkodzonej historii kredytowej w Schufa.

Wyszukiwanie w Google frazy kredyt bez Schufa zwraca ponad 2 mln wyników.

Myślę, że zapytanie w Bon Kredit może ci pomóc. Jest to szwajcarska firma, która pośredniczy w udzielaniu kredytów bez sprawdzania historii w Schufa. Sam nie udziela pożyczek.

Nie ma żadnych opłat, nawet jeśli nie udzieli ci się pożyczki.

Pozdrawiam
M. Thiemann

Napisany przez saschklo
Otwarta linia kredytowa w Schufa nie jest jednak jeszcze negatywnym wpisem! Tylko wtedy, gdy zalegasz z ratami, bank może dokonać negatywnego wpisu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata