Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy dwóch kredytobiorców z nieograniczonym kontraktem pracy wystarczy do uzyskania kredytu?

Napisany przez ADMCI4
Przez kilka nieoczekiwanych wydarzeń nasza sytuacja finansowa w tej chwili nie jest najlepsza. Chcielibyśmy wziąć kredyt, aby skonsolidować nasze drogie debety debetowe i dodatkowo mieć trochę oddechu.
Jednakże, z nas obojga, tylko ja mam umowę o pracę na czas nieokreślony.
Moje dochody same pewnie nie wystarczą, aby ubiegać się o wyższy kredyt.
Czy moja żona zostanie uwzględniona mimo, że jej umowa o pracę jest tylko na rok?
Umowa z pewnością zostanie przedłużona, ale prawdopodobnie nie zainteresuje to banku.
Czy będą zadowoleni z jednej umowy na czas nieokreślony i drugiej na czas określony?

Dziękuję
Timmi

Re: Czy dwóch kredytobiorców z nieograniczonym kontraktem pracy wystarczy do uzyskania kredytu?

Napisany przez Neukundenakq
Myślę, że każdy bank może patrzeć na to inaczej. Po prostu zapytaj... Czy twoja żona miała wcześniej zatrudnienie przed tą umową o pracę? Jeśli była zawsze zatrudniona, to prawdopodobnie nie będzie to problemem.

Napisany przez Naseweis
Cześć Timmi, przy ubieganiu się o kredyt potrzebne są dochody i obciążenia, inwestycje kapitałowe i długi. Mając te informacje, można zdecydować, czy udzielić pożyczki. Najlepiej skontaktować się z bankiem i zapytać tam o szczegóły. Pozdrowienia, N.

Napisany przez Moneyman22
To zależy od całej sytuacji, nie można tego uogólnić. Najlepiej skonsultować się z bankiem lub porównać oferty online.

Napisany przez soundjunk

To zależy od całej sytuacji, nie można tego uogólnić. Najlepiej skonsultować się z bankiem lub porównać oferty online.

Cześć,

czy nie uważasz, że trzecie powtórzenie tej odpowiedzi jest zbędne?

Pozdrowienia
Patrick

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata