Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy firmy kredytowe automatycznie anulują obciążenie karty kredytowej przy zwrocie polecenia zapłaty?

Napisany przez ADMCI4
W okresie świątecznym i po nim oczywiście mocno wykorzystałem swoją kartę kredytową. Niestety kwota stała się na tyle wysoka, że moj bank jej nie pokrył. Czy możliwe jest teraz, że firma kart kredytowych zablokuje mi kartę, jeśli jedno zlecenie incasso zostało odrzucone przez bank? Czy mogą próbować obciążyć moje konto później?

Re: Czy firmy kredytowe automatycznie anulują obciążenie karty kredytowej przy zwrocie polecenia zapłaty?

Napisany przez 2Bolitho
Zadzwoń do banku, wyjaśnij sprawę. Więcej nie ma nic do dodania.

W trakcie świąt Bożego Narodzenia i po nich oczywiście mocno wykorzystałem moją kartę kredytową

Nie rozumiem związku przyczynowo-skutkowego. Czy mógłbyś mi to wyjaśnić? Wydaje mi się, że zablokowanie karty kredytowej mogłoby być dla ciebie korzystne. Twój wpis zdradza, że być może nie masz jeszcze odpowiedniego doświadczenia w sprawach finansowych związanych z kartą kredytową.

Napisany przez kaaaamel
Jaka powinna być wysokość limitu na tej karcie?

Napisany przez 2Escorpio

Jak wysokie powinno być limit na tej karcie?

Co to ma do tego?

Co do pytania... zazwyczaj bank kart kredytowych nie próbuje znowu pobrać płatności i karta jest blokowana. Jeśli w ciągu następnych dni nie zajmie się wyrównaniem salda karty, to cała machina się włącza... wypowiedzenie umowy, windykacja, prawnik, ewentualnie zgłoszenie do organów ścigania i tak dalej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata