Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: konto oszczędnościowe z dostępem do bankowości internetowej

Napisany przez 2Escorpio
Cześć wszystkim,

czy ktoś zna konto oszczędnościowe zawierające usługę bankowości internetowej? Chodzi mi o to, aby zawsze móc sprawdzić online, ile pieniędzy aktualnie na nim się znajduje i aby można było w prosty sposób przelać je na swoje konto bieżące w banku domowym. Proszę bez Commerzbank i Norisbank... nie mam z nimi zbyt dobrych doświadczeń.

Dzięki i pozdrawiam, esco

Napisany przez petethefarmer
Właściwie praktycznie wszyscy dostawcy lokat terminowych mają więcej lub mniej dobre bankowości internetowe. Osobiście uważam, że ładne jest to z Moneyou, ponieważ jest proste i przejrzyste, a można szybko zobaczyć już zarobione odsetki. Przelewy na moje konto DKB dochodzą czasami tego samego dnia. W przeciwnym razie, standardowe podejrzane: Bank of Scotland, VTB, NIBC Direct i inni.

Napisany przez 2Bolitho
Moneyou oferuje tylko rachunki oszczędnościowe i lokaty. Brak konta osobistego. W takim przypadku odpowiednią opcją może być na przykład comdirect.

Czy Skorpion szuka kombinacji? Zdziwienie mnie bierze, że jako doświadczony finansowy ogier nadal musi nas pytać ;-)

Napisany przez 2Bolitho
hehe nie, masz rację. Muszę czytać dokładniej. Zwróciłem się tylko do tytułu i przeczytałem twoją odpowiedź. Nie zauważyłem Escorpio. Twój wskazówka była strzałem w dziesiątkę. Moneyou pokazuje nawet bieżące odsetki!

Napisany przez 2Escorpio

Czy Escorpio szuka kombinacji? Dziwne, że doświadczony finansowy ogier pyta nas o to ;-)

Każdy zna pewne rzeczy, ty, Bolitho, inni i ja również znamy rzeczy dotyczące kont oszczędnościowych. Ale zawsze mogą wystąpić rzeczy, których nie znamy lub których przeoczymy, więc zanim przeczytam cokolwiek w ciągu najbliższych dni/tygodni i potem będę się z tego denerwował.... lepiej zapytam was wcześniej

Cytat Bolitho

lol nie, masz rację. Muszę czytać dokładniej. Zwróciłem uwagę tylko na tytuł i przeczytałem twoją odpowiedź. W ogóle nie zauważyłem Escorpio. Twój wskazówka była strzałem w dziesiątkę. Moneyou nawet pokazuje bieżące odsetki!

No to moja przebranka za ducha działała :P

.... pytam was wcześniej
...
No to mój kostium ducha zadziałał :P

Och, zawsze chętnie pomagam ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata