Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Kto ma doświadczenie z transferem bankowym z Afryki Zachodniej do Niemiec?

Napisany przez renlar2012
Z uwagi na znaną problematykę korupcji potrzebuję wsparcia w dokonaniu przelewu bankowego z Ghany do Niemiec. Środki pochodzą z relacji biznesowych w Afryce Zachodniej, posiadane certyfikaty i dokumenty potwierdzające, opodatkowanie na miejscu zostało przeprowadzone zgodnie z przepisami.

Napisany przez Gell
I jaki powinien być kształt wsparcia? Na przykład takiego jak tutaj?: TU Berlin - Hoax - Extra-Blatt: Nigeria-Connection Gell

Napisany przez renlar2012

A jak ma wyglądać wsparcie?
Na przykład tak jak tutaj?:
TU Berlin - Hoax - Extra-Blatt: Nigeria-Connection

Gell

Absolutnie nie!!!!!!

Jednak są też uczciwi niemieccy obywatele, którzy legalnie zarobili pieniądze w Ghanie. Miałem na myśli przede wszystkim przedsiębiorcę lub oczywiście niemiecką osobę prywatną, która zna problematykę oficjalnych przelewów bankowych! Chodzi o moje własne pieniądze, które chcę przelać i oficjalnie ponownie opodatkować tutaj. Miałem na myśli wsparcie w sensie doświadczenia!

To nie ma absolutnie nic wspólnego z oszustwami nigeryjskimi i oszustwami z zaliczkami!!!

Napisany przez MThiemann
Cześć renlar2012,

dzięki, że skontaktowałeś się ze mną prywatną wiadomością. Szczerze mówiąc, nie do końca rozumiem, dlaczego się do mnie zgłaszasz...?!

Zajmuję się finansowaniem prywatnych nieruchomości mieszkalnych i pośredniczę w udzielaniu kredytów ratalnych. Jednak zupełnie nie zajmuję się transferami pieniędzy, zwłaszcza z Afryki!

Zresztą propozycje biznesowe, takie jak ta, którą mi tu przedstawiłeś, otrzymuję codziennie od 5 do 8 razy e-mailem...!

Nie będę Ci w tym pomagał. Dziękuję za zrozumienie.

Pozdrowienia

M. Thiemann

Napisany przez petethefarmer

Przy okazji, propozycje biznesowe, takie jak ta, którą tutaj przedstawiłeś, otrzymuję dziennie od 5 do 8 razy za pośrednictwem e-maili...!

Nie będę ci w tym pomagać. Dziękuję za zrozumienie.

Pozdrawiam
M. Thiemann

Nadal jestem zaskoczony, ile osób próbuje tego typu sztuczek i ile prawdopodobnie również znajduje naiwnych ofiar, które wyczuwają dobry interes. Przy czym u każdego normalnego człowieka z rozwiniętym zdrowym rozsądkiem dzwonią wszystkie alarmy ...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata