Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Niemiecki rejestr firm MŚP

Napisany przez Tiefthi
Cześć drodzy ludzie,

już trochę pobłądziłem w funkcji wyszukiwania, ale nie znalazłem odpowiedniego wątku dotyczącego mojej sprawy/moje pytanie. Ponadto nie jestem nawet pewien, czy jestem tutaj w odpowiednim miejscu. Dlatego nie pozostało mi nic innego, jak przejąć pełne ryzyko i napisać samemu post.

Właściwie mam tylko jedno pytanie:
Czy istnieje gdzieś platforma wymieniająca obecne dane firm niemieckich? Potrzebuję danych dotyczących obrotu, dokładnej dziedziny działalności i liczby pracowników itp. do porównania z z góry określonymi MŚP (wybrałem je, ale jeszcze nie).

Jestem świadomy, że takie dane prawdopodobnie nie są łatwe do znalezienia i opublikowane informacje często nie odzwierciedlają prawdy. Jednakże jest to mniej istotne, ponieważ z kilkoma informacjami mogę zacząć pracować. Znalazłem już stronę austriacką i nie potrzebuję więcej danych niż te dostępne tam. Czy istnieje podobna strona w Niemczech?

Za waszą pomoc będę bardzo, bardzo wdzięczny!

Napisany przez Naseweis
Cześć,

spróbuj tego linku.

Pozdrowienia, N.

Niech będę dla ciebie googlować

Napisany przez EuroPaule
Cześć, www.wer-zu-wem.de może pomóc. Pozdrowienia, Paule

Napisany przez Tiefthi
Dziękuję bardzo, drodzy ludzie!

@Naseweis: Let me google that for you wydaje się być zabawnym rozwiązaniem. Muszę zapamiętać ten link. Nigdy nie sądziłem, że sam stanę się ofiarą. Dzięki w każdym razie!

@Paule: Świetny link! Na pewno mi pomoże! Dzięki

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata