Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Garmin

Napisany przez 2cybercrash
Garmin (GRMN). Miałem interesujący amerykański aktyw, który czasami znajdował się w moim porciefelowi jako transakcja/inwestycja. Zazwyczaj nie był tani. Dostarcza urządzenia GPS wszystkich rodzajów. Dziś przekroczył lekko oczekiwania dotyczące przychodów i dlatego został zmiażdżony -12%. Wskaźnik cena/zysk wynosi dość zdrowe około 25. Długoterminowe perspektywy dotyczące przebiegu biznesu są nadal dobre? Dziś ponownie zakupiłem pół udziałów po cenie 46,5$, spodziewam się mocnego spadku.

Napisany przez Globalist
Tak samo uważam. Jestem również właścicielem akcji i dodatkowo korzystam z ich najlepszych produktów: Edge 305: Bardzo polecany za 488 franków Puls, wysokość, km/h, kadencja, 13000 tras, 1000 pozycji USB, programy treningowe itp. Na pewno zaprowadzi cię do domu... nawet jeśli nie wiesz już gdzie jest twa głowa z powodu alkoholu. :lol: Nawet dla sportowców... :lol:

Dziś był handlowany po 49+ $. Do następnego razu.

Garmin dokonał przejęcia i trochę słabnie na giełdzie, zdecydowałem się kupić paczkę po kursie 48,5. Widocznie opcje na przyszły piątek trochę go trzymają w ryzach.

Mimo poniedziałku Garmin przyjaznie otwiera się po 50,55 $ i można go zamknąć z marżą netto 2,59%, jeśli to jest pożądane.

Napisany przez Globalist
Trzymaj się Garmina dalej. Święta idą dobrze. Trend na komputery terenowe nie słabnie. :lol:

Tym razem liczby ewidentnie przekonały, strzał czasem wychodził nieco w plecy. Zamiast spodziewanych około 50 centów za akcję osiągnięto ponad 80. Przeliczone wskaźnik cena/zysk przy kursie 60 wynosiłby około 20. Kurs został wyrwany w górę do 58 dolarów, stopniowo spada z powrotem. Interesujące na później. Może także ponownie gwałtownie spaść w dół z jakimś małym rozczarowaniem. Globalist dobrze zrobił, pozostawiając sprawy nieruszone, jeśli to prawda.

Napisany przez Globalist
Naja Cybercrash. Ja nadal trzymam się Garmina. Teraz sprzedać w okresie hossy na giełdzie byłoby niezmiernie głupie. Spójrz na kurs GRMN. Co ja powiedziałem? Outdoor z hightech to trend nadchodzących lat! Z dala od ropy, w stronę natury. :lol: Świąteczny sezon handlowy przebiegł lepiej niż się spodziewano. Dziś znowu +8% Nie, Cyber! Na pewno nie sprzedam tego perełka. Nie poniżej 80 $ :lol:

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata