Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Grafika komputerowa - 999.

Napisany przez tnt

... wygląda dobrze, jak to robisz???

Z mtPaint (tylko trochę rozjaśnione). :wink:

Napisany przez 2Escorpio
Nienaturalnie jasny....

Napisany przez tnt
Na krótkich cieniach powinieneś móc zauważyć, że słońce musi być wysoko na niebie. A bezchmurne niebo oznacza, że jasność jest bardzo naturalna. ?

Napisany przez 2Bolitho
Jasność jest dobra, ale kolory wydają się trochę przygaszone, jakby patrzeć przez mleczne szkło. Mogłyby być bardziej nasycone.

Napisany przez tnt
Dziękuję za wskazówkę, spróbuję użyć korekty gamma. :wink:

Ale dopiero po tym, gdy zobaczę to osobiście lub Sabine wyda swój werdykt, bo to ona to nagrała. To nie jest Cannes ani Karaiby, tylko ich obiekt w okolicy Steinhuder Meer, ale także bardzo piękny. :wink: Na swojej stronie internetowej sprzedaje to teraz trochę poniżej wartości, moim zdaniem, więc zaoferowałem jej moją pomoc w ulepszeniu - ale nie chcę, żeby to stało się kiczowate!

Napisany przez gavino
Musiałabym to na pewno jeszcze raz przejrzeć. Wyraźnie za jasne. :-)

Napisany przez tnt

Na pewno musiałbym to jeszcze raz przemyśleć.

Zostań cierpliwy, pracujemy już nad tym. Pozwól się zaskoczyć, gdy nadejdzie odpowiedni czas. Ale na pewno nie dzisiaj ani jutro, teraz musimy się skupić na pilniejszych (prawnych, biznesowych, finansowych, ...) sprawach, o których oboje już tutaj rozmawialiśmy - niestety bez żadnej skutecznej odpowiedzi, poza psycho-blablabla - co w forum finansowym jest kompletnie nie na miejscu. Więc reszta rzeczy na razie musi pozostać między nami. :wink:

To na pocieszenie dla Bolitho, jeśli od dłuższego czasu tęskni za moją inwestycją w niego w formie podziękowania (musiałbym być jeszcze bardziej szalony, niż próbuje mnie przedstawić).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata