Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Jak działa wypowiedzenie karty kredytowej w internecie?

Napisany przez ADMCI4
Cześć. Dwa lata temu zdecydowałem się założyć kartę kredytową w internecie na podstawie rekomendacji. Kilka razy z niej korzystałem, zwłaszcza dlatego, że w pierwszym roku była dla mnie bezpłatna. Jednak w drugim roku musiałem zapłacić prawie 20 euro opłaty rocznej, co uważam za zbyt drogie. Ponadto zbyt rzadko z niej korzystam. Dlatego chciałbym teraz ją zrezygnować i zwrócić.
Ponieważ nie ma żadnej korespondencji z bankiem, który ją wydał, nie wiem, jak teraz napisać wypowiedzenie. Czy mogę po prostu znaleźć adres w internecie i wysłać zarówno wypowiedzenie, jak i kartę na tę adres?
Czy muszę zwrócić uwagę na coś jeszcze?

Napisany przez 2Bolitho
Musisz znaleźć adres, złożyć wypowiedzenie i to wszystko. Kartę, chyba, nie trzeba odesłać z powrotem.

Napisany przez 2Escorpio
Jak napisał Bolitho, napisz wypowiedzenie na adres ze strony internetowej. NIGDY nie odsyłaj aktywnej KARTY KREDYTOWEJ do banku, nawet jeśli jest przecięta, nadal można nią dużo zrobić, byłoby to rażące niedbalstwo i bank nie pokryje żadnych kosztów (w przypadku oszustwa)!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata