Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Handel z opcjami binarnymi

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o tej opcji i stronach internetowych?

Handel z opcjami binarnymi | Opcje Forex - anyoption?

oraz

binary-banc - giełda handlu opcjami binarnymi | Broker opcji binarnych | 75% zysku

Absolutnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że potencjalne zyski w tak krótkim czasie są dość nierzeczywiste?

Pozdrowienia, esco

Napisany przez BerndR
To po prostu zwykłe opcje, takie jakie można spotkać na akcjach itp.

Mają one wbudowany dźwignię.

Pozwalają one na osiągnięcie dużych zysków.

Jednak ryzyko strat jest odpowiednio duże.

Napisany przez 2Escorpio

To po prostu zwykłe opcje, takie jak te stosowane w przypadku akcji, itp.

Mają one dźwignię.

Dzięki nim można osiągnąć bardzo duże zyski.

Ale ryzyko strat jest także odpowiednio duże.

To prawda, że jest ryzyko strat, ale jest ono bardzo przewidywalne. Mogę stracić tylko to, co potwierdzę i to dokładnie do centa... ponadto to są raczej krótkoterminowe inwestycje, więc można to wszystko mieć pod kontrolą.

Byłem trochę zaskoczony, że zysk może być od razu tak duży, ale wygląda na to, że to działa... zarejestrowałem się teraz i już aktywnie gram... zobaczymy, co z tego wyniknie *g*.

Napisany przez BerndR
Oh,
to może najpierw odwiedź forum graczy.

Początkującym łatwo przeoczyć cały gmatwaninę opłat, które na nich czekają.

Napisany przez 2Escorpio

Och,
to może lepiej najpierw odwiedź forum graczy.

Początkujący nie zauważa w regulaminie całego bałaganu opłat, który go czeka.

Nie istnieje na tej stronie, na której się znajduję. Dlatego też utrata jest wyższa, podczas gdy zysk jest nieco niższy ... jeśli teraz zobaczymy różnicę, na pewno wyjdziemy na minus w kosztach, ale za to na początek mamy to w pełni pod kontrolą i jest dokładnie pokazane, co może się pozytywnie i negatywnie zdarzyć, na poziomie grosza.

Napisany przez BerndR
Jak to działa? Czy istnieją również wiarygodne strony finansowe? Czy jest teraz dostępne konto demo?

Napisany przez 2Escorpio

Jak to jest?

Czy istnieją też wiarygodne strony finansowe?

Czy to jest teraz tylko konto demo?

Używam tego systemu do handlu opcjami binarnymi | Opcje Forex - anyoption?

Ale nie wiem, czy jest to rzetelne, nie miałem z tym żadnych problemów, ale używam go dopiero od 1 dnia i kilka razy trafiłem dobrze... ale także kilka razy źle. Przeczytałem jednak, że wypłacają zyski (jeśli się je osiągnie) na kilku stronach internetowych i sprawdziłem wcześniej w Google, ale również to może być ustawione ^-^

Napisany przez Forex-Trading
Cześć wszystkim traderom, :wink:

szczególnie polecam ostrożność przy korzystaniu z brokerów opcji binarnych, ponieważ moim zdaniem są oni czasami jeszcze bardziej bezwzględni niż niektórzy brokerzy forex. Niestety miałem już wiele negatywnych doświadczeń w tej kwestii i dlatego także założyłem forum, być może pomoże to innym: Forum opcji binarnych.

Polecam również wszystkim nowym traderom, którzy właśnie dokonali wpłaty na swoje konto u brokera binarnego, natychmiastową wypłatę małej sumy, aby zobaczyć, czy broker faktycznie wypłaca.

Pozdrowienia i powodzenia,
Patrick

Napisany przez VollMilk
Cześć,

jestem tu nowy, ale zgadzam się z poprzednikiem co do ostrożności wobec brokerów binarnych. Zarejestrowałem się jakiś czas temu na stronie https://www.optionpros.de w 24option, ponieważ myślałem, że testy tam są realne, ale teraz wydaje mi się, że nie jest tak. Ale wracając do rzeczy: Kursy znacząco odbiegają od rzeczywistych kursów, systemy czasami się zawieszają, w ostatniej chwili transakcji opcje często kończą się poza pieniądzem, a doradca klienta ciągle męczy z przypuszczalnymi wskazówkami! Dla mnie koniec z opcjami binarnymi na razie...

Pozdrowienia, Milk

Napisany przez Jamie
Cześć,
Do Patricka> Nie uważam Twojego pomysłu na wypłacenie sobie (niewielkiego) zysku za zły. Dzięki temu można najlepiej poznać całą procedurę (i brokera) i dowiedzieć się, jak postępować w przyszłości.
Do VollMilk> Te awarie systemu tuż przed końcem opcji i oblężenie „doradców klienta” są dość podejrzane i nie wróżą niczego dobrego. Ponadto ceny muszą być przekazywane w miarę szybko, inaczej cała sprawa w ogóle nie ma sensu. Lepiej poszukaj bardziej wiarygodnych stron internetowych. Do tej pory nie miałem złych doświadczeń z deinbroker.net/anyoption i wierzę, że tak będzie nadal.

Napisany przez cartrader13
Cześć wszystkim,
jestem absolutnym day traderem i mam konto na Anyop... otwarte.
Na początku lepiej jest trzymać się z dala od tego jako laik. Ten broker jest w moim przypadku bardzo wiarygodny, ponieważ do tej pory problemowo wypłacałem swoje zyski. Ale trzeba sobie uświadomić, że bez znajomości analizy jest to czysta gra losowa. W takim przypadku lepiej pójść do kasyna i postawić na R lub S. Tam przynajmniej otrzymasz 100% zysku lub straty. W przypadku Any... bez wiedzy maksymalny zysk wynosi 71%.

Wszystkiego dobrego

Napisany przez 2Escorpio

Cześć wszystkim,
Jestem absolutnym day traderem i mam konto na Anyop... założone.
Na początku jako laik trzymajcie się z daleka. Ten broker jest w moim przypadku bardzo rzetelny, ponieważ do tej pory bez problemu wypłacił mi zyski. Ale trzeba być świadomym, że bez znajomości analiz to gra w czyste szczęście. Lepiej pójść do kasyna i postawić na R lub S. Tam przynajmniej dostaniesz 100% zysku albo straty. W Any... bez wiedzy maksymalnie 71% zysku.

Wszystkiego dobrego

To jest jasne... Nawet z wiedzą to nadal jest blisko do hazardu. Ale mimo to, z odrobiną szczęścia, to rzetelna sprawa, żeby szybko zarobić dużo pieniędzy na giełdzie... Oczywiście z ryzykiem strat na poziomie 95%.

Najbardziej lubię dni, kiedy dzieją się jakieś pozytywne lub negatywne rzeczy i mogą wpłynąć na odpowiednie opcje, na przykład degradacja ratingu Francji (opcja EUR / USD)... na przykład nowy iPhone (Apple) itd. Zazwyczaj w takich sytuacjach akcje przez godziny idą w górę lub w dół. Oczywiście tu również potwierdzają wyjątki regułę.

Napisany przez PiaSei
Jestem również tego samego zdania: jeśli ktoś nie zna się na tym obszarze, powinien być ostrożniejszy. Co do anyoption, znalazłem ranking (tutaj strona binaereoptionen.com), gdzie anyoption zajmuje pierwsze miejsce. Wydaje mi się więc, że strona ta nie jest koniecznie niesolidna. Osobiście nie mam doświadczenia z anyoption. Wiem jednak, że istnieją konta demonstracyjne różnych dostawców, gdzie można na przykład przetestować opcje binarne. Myślę, że na początek jest to lepsza alternatywa dla początkujących, którzy jeszcze nie znają się na opcjach binarnych.

Napisany przez BinaryBO
Więc istnieje jeszcze broker Zoomtrader - moim zdaniem oferuje najlepszy wybór wariantów zleceń - szczególnie interesujący powinien być zlecenie na 60 sekund.

Dla tych, którzy nie wiedzą, o czym tutaj mówimy:

binary-trade24.com/wiki/binare-option/

Możecie też śmiało wysłać mi wiadomość prywatną, jeśli macie pytania dotyczące opcji binarnych, postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak potrafię ;-)

Miłego wieczoru

Napisany przez Dieter69
Zajmuję się tym tematem od jakiegoś czasu.

Tutaj znalazłem kilka raportów na temat brokerów:

broker-bewertungen.de/binaere-optionen-broker-vergleich

Napisany przez Ben
Tak, miałem bardzo złe doświadczenia z Zoomtrader. W mojej opinii to czyste hazardowanie. Po okresie testowym chciałem wypłacić swoje pieniądze, ale tylko się wykręcają. Poczekam jeszcze kilka dni, a potem złożę zawiadomienie! BEN

Napisany przez Andy56
Cześć, tutaj są polecane portale dla traderów binarnych, które mają siedzibę za granicą, na przykład na Cyprze, w USA, na Seszelach, w Anglii. Dla mnie to zbyt ryzykowne, nie inwestuję ani grosza w tradera mającego siedzibę na Cyprze. Czy ktoś zna któregoś z siedzibą w Niemczech?

Napisany przez Ben

Cześć, tutaj sugerowane są portale traderów binarnych, którzy mają swoją siedzibę za granicą. Na przykład: Cypr, USA, Seszele?, Anglia. To dla mnie zbyt ryzykowne, nie inwestuję ani centa w tradera, którego siedziba jest na Cyprze, czy ktoś zna takiego z siedzibą w Niemczech.

Wszyscy mają swoją siedzibę za granicą. Już ze względów taktycznych, jeśli chcesz ich podjąć prawnie, będzie ciężko, ponieważ jurysdykcja jest za granicą.

Napisany przez __Nimrod__
Witajcie,

zarejestrowałem się tutaj w związku z tym postem.

Musię powiedzieć, że jest naprawdę przerażające, jak wiele fałszywych informacji jest tutaj podawanych, nie chcę teraz uznawać opcji binarnych za świętego Graala systemów finansowych, ale chciałbym coś wyjaśnić.

Brokerzy (większość z nich) mają oczywiście swoją siedzibę za granicą, co daje im korzyści podatkowe, zakładać, że nie są uczciwi, nie mając własnych doświadczeń, jest dość nierozsądne.

Zalecanie komuś, żeby trzymał się z dala tylko z tego powodu, że się na tym nie zna, jest moim zdaniem kompletnie błędne.

Osobiście zacząłem handlować opcjami binarnymi dwa miesiące temu, co nie oznacza, że od razu dokonałem transakcji, na szczęście tutaj nie jest to konieczne do nauki handlu opcjami binarnymi.

Krótko o moim podejściu:
Wchodzę na stronę internetową mojego brokera i na stronę z kursami na żywo (tak, kursy się różnią).
Następnie czekam na wskaźnik do zakupu lub sprzedaży (Up - Down), wcześniej porównując obie wartości kursów. Jeśli są one prawie identyczne (co u brokera, u którego jestem, jest prawie zawsze prawdą), notuję te wartości i później sprawdzam, jak kształtował się kurs, a także czy poprawnie dokonałem analizy.
W ten sposób mogę opracować taktykę, nie musząc inwestować nawet grosza, a kiedy zdobędę doświadczenie, zaczynam handel na prawdziwe pieniądze.

@cartrader13
Można osiągnąć tylko 71% zysku?
Matematyka 6 siła
Obliczenia są dość proste, trzeba się nimi zająć i nie odpowiadać po prostu na podstawie przeczytanej informacji.
Masz szansę na zysk w wysokości 71% i twój przegrany jest zabezpieczony na poziomie 15%.
Zakładamy więc, że postawisz 100 €. Twój realny straty to nie 100, ale 100 - 15% = 85 €. Jeśli postawisz 100 euro i wygrasz, otrzymasz 71 euro. Przy ryzyku 85 euro i zysku 71 euro zysk wynosi około 83,5%.

Kolejna sprawa:
Opcje binarne są grą losową, lepiej pójść do kasyna! Czy coś przegapiłem? Przy stawianiu na czerwone lub czarne nie ma czynnika wpływającego na kulkę, i nie ma podstaw do twierdzenia, że kula będzie miała większe szanse na spadnięcie na konkretny kolor.

Jednak istnieje wiele czynników w przypadku opcji binarnych, które wpływają na kurs, ale sztuką jest znalezienie właściwych (ja jeszcze ich nie znalazłem).

Na zakończenie należy powiedzieć, że opcje binarne są BARDZO spekulacyjne i trzeba naprawdę uważać, ale z odrobiną cierpliwości i chęci nauki można tu z pewnością zarobić dobrze. Zakładam, że potrzebuję 6 miesięcy, aby nabierać wyczucia, co na co muszę reagować, ale wciąż nie jestem ekspertem!!!!

Na tyle wystarczy na pierwszy post. Ale aby wyjaśnić jedno, nie mówię tutaj, że w przypadku opcji binarnych czeka duży zysk, ale potępianie ich również jest niewłaściwym podejściem, mogę powiedzieć, że w bardzo krótkim czasie dużo się nauczyłem, ponieważ bardzo szybko otrzymuję reakcję na moje działania.

Napisany przez Hypnomueller
Witajcie,

Nie jestem nowicjuszem w dziedzinie daytradingu, ale muszę coś tutaj wygadać.

Można w krótkim czasie zarobić naprawdę dużo pieniędzy, ale można też doświadczyć totalnej klęski.

Jak już wspomniałem, kluczem jest czytanie, badanie, ocenianie i działanie.

Przykład: gdy Obama wygrał, euro osłabiło się. Dlaczego tak mocno? Ponieważ w przeciwieństwie do tego dolar umocnił się. Krótkoterminowo jednak opłacalne. Dlatego należy śledzić wiadomości i wyciągać z nich własne wnioski, oceniając sytuację.

Pewnego dnia zarobiłem od razu 5500 USD, oglądałem N24, słuchałem, czytałem między wierszami i handlowałem. W mgnieniu oka moje zyski rosły.

Tak samo jest z wszystkimi wiadomościami, czy to w Libanie wybucha wojna domowa, czy Merkel odnajduje swoją pracę doktorską i pojawia się nowe oskarżenie o plagiat. Dźwignia akcji wzrasta i spada, codziennie, co godzinę.

Aby to zauważyć, trzeba poświęcić kilka dni lub miesięcy. Przegrałem też już, ale moje zyski nie są w żadnej mierze porównywalne z zyskami z książeczki oszczędnościowej. Jeśli mam sumę XY i mogę dokonać dobrego transakcji tu i ówdzie, będę mógł robić to zawodowo, inwestując na razie małe i średnie kwoty i ciesząc się z zysków.

Warto wypróbować różnych dostawców, nie zamierzam tu nikogo krytykować, ale jak sugeruje poprzedni mówca, warto wypłacać małe zyski, aby zobaczyć, kto wypłaca, a kto nie.

I ludzie, proszę, trzymajcie się z dala od bonusów. Kto dostaje bonus, musi często odtworzyć go 100-krotnie, aby otrzymać wypłatę. Są dostawcy, którzy dają 500 euro bonusu za 500 euro wpłaconych, co nie oznacza, że jeśli macie 2000 euro, otrzymacie 1000 euro wypłaty, należy pamiętać o tym. Nigdy nie pracuję z pakietami bonusowymi, to tylko sztuczka, aby przyciągnąć klientów, w przeciwnym razie próbujcie swojego szczęścia. Samochód, mieszkanie (własne) itp. już na tym finansowałem i nie jestem bankierem, ani specjalistą, przypadkowo się w to wplątałem.

Powodzenia

Napisany przez rommi
[url]euro[/url] einzahlen und mit kleinen Trades (z.B.10 [url]euro[/url]) schaun wie das Ganze funktioniert und ob die Strategie über einen Zeitraum von 1 Monat Früchte trägt oder nicht! Vorweg ein Demo-[url]konto[/url] wäre auch richtig ratsam!

Eines kann ich vorweg sagen, ohne jetzt genau nachgerechnet zu haben müssen min. 60-70% eurer Trades richtig liegen ansonsten macht ihr bei den hohen Gewinnmargen für den Anbieter einfach auf Dauer Verlust.

Beispiel: Ihr setzt 10 [url]euro[/url] auf einen DAX-Call und der Call läuft innerhalb von 15 Minuten aus. Meine erste Frage wäre dann: Wie hoch ist denn die Chance dass der Kurs steigt? Kann wohl niemand genau sagen was innerhalb von 15 Minuten passiert, dafür ist der Zeitraum einfach zu gering - und ich wage zu bezweifeln ob es dafür gute Chartanalysen gibt! Also das würde bedeuten dass die Chancen ungefähr bei 50% liegen dass der Kurs steigt oder fällt.

Mathematisch würde das bedeuten dass man mit jedem 2.ten Call gewinnt bwz. mit jedem 2. Call den gesamten Einsatz verliert. Bei einem Einsatz von 10 [url]euro[/url] und einer Gewinnversprechung z.B. von 80% wäre das ein Gewinn von 8 [url]euro[/url]. Bei einem Verlust wäre der ganze Einsatz futsch, also 10 [url]euro[/url].
D.h. einmal gewinne ich 8 [url]euro[/url] und dann verliere ich aber wieder 10 [url]euro[/url] - d.h. unterm Strich habe ich von meinem anfänglichen Einsatz von 10 [url]euro[/url] sagenhafte 20 % - also 2 [url]euro[/url] - verloren! Frage: Wer bekommt die 20%? Auf jeden Fall du nicht!
Wenn du anstatt mit 10 [url]euro[/url] gleich 100 [url]euro[/url] pro Trade einsetzt bist du halt mal gleich 20 [url]euro[/url] innerhalb von zwei Trades los. Also wenn du innerhalb von einer Stunde 10 Trades aufgibst und nur die Hälfte gewinnst hast du gleich mal schlappe 100 Minus gemacht - nicht schlecht lol. Toller Stundenlohn!

Also wenn du nur mit jedem zweiten Trade richtig liegst fressen dich (dein Kapital) die direkten oder indirekten Gebühren sehr schnell auf, da helfen auch keine tollen Bonus-Angebote! Wie gesagt, ich denke man muss sicherlich 60-70% richtige Vorhersagen treffen - DA KOMMT KEINER DRUM RUM!
Und wenn ich schon so gut bin dass ich 60-70% Vorhersagen treffen kann dann würde ich gleich mit Optionen handeln, dass kommt dann von den Gebühren her gesehen billiger - ist allerdings nicht so komfortabel soweit ich mich noch erinnern kann.

Ach ja das habe ich noch vergessen zu sagen, weil ich keine Übung mehr habe: Ich glaube 25% Steuern muss man doch noch an Steuern abdrücken, oder? Na ja aber 7 erfolgreiche Trades müssten dann trotzdem reichen

Also viel Spass beim Verlieren!
rommi

PS: Bei Pokerstars gibts auch einen Einzahlungs-Bonus! , Gewinne sind steuerfrei lol

Napisany przez tame21
Cześć, Zacząłem handlować opcjami binarnymi 3 tygodnie temu, 63 razy wygrałem i 50 razy przegrałem. Mam stratę 160 euro. Jestem bardzo ciekawy, czy uda mi się poprawić stosunek zysków do strat. Pomysł zwiększania stawki po każdej przegranej transakcji porzuciłem, z wystarczającym kapitałem teoretycznie nie dałoby się przegrać. Udało mi się wygrać 5 transakcji z rzędu, ale już również 5 razy przegrałem z rzędu. Jeśli nie uda mi się wygrać więcej niż 60 z następnych 100 transakcji, zrezygnuję z tego całkowicie. Ponieważ jestem jeszcze bardzo niedoświadczony, mam nadzieję, że stanę się lepszy. Zarejestrowałem się tutaj, aby dowiedzieć się więcej o doświadczeniach z opcjami binarnymi. Pozdrowienia tame21

Napisany przez rommi
Cześć tame21,

Strategia zwiększania zakładów po przegranej lub nawet podwajania jest tak stara jak sama gra! Takich artystów strategii zazwyczaj można spotkać na cmentarzu albo w zakładzie dla psychicznie chorych.

Kilka uwag:

1) Zarządzanie kapitałem powinno być opanowane również podczas handlu opcjami. W związku z tym mogę polecić ci przeczytanie dobrej książki o pokerze. Tam już każde dziecko uczy się określać stosunek zakładu do całkowitego kapitału! To samo dotyczy dobrych obstawiających w sporcie.

2) Nikt nie jest w stanie dokładnie przewidzieć wyniku, to nie działa zarówno w zakładach sportowych (nawet Bayern Monachium może przegrać z totalnym outsiderem), jak i w pokerze oraz na giełdzie! Strategia musi być zasadniczo poprawna, wówczas odniesiesz także sukces w dłuższej perspektywie!

3) Zalecam zdecydowanie 3 miesiące treningu bezgotówkowego (kont demo) - najlepiej handlować kilka razy dziennie i uczyć się z tego - a gdy twoja strategia działa dość dobrze, zacznij od próby z niewielkim kapitałem początkowym. To, co działa w małej skali, powinno działać również w handlu na większą skalę, w przeciwieństwie do pokera. Zazwyczaj w pokerze staje się trudniejsze im wyższe limity, więc trzeba dostosować swoją strategię.

Czy to forum jest naprawdę odpowiednie dla osób chcących handlować profesjonalnie, wątpię - to tylko takie moje przeczucie. Myślę, że powinieneś szukać inspiracji, opinii i strategii z forum specjalizujących się w akcjach, opcjach. Na ten temat nie mam pojęcia, ponieważ od dawna nie handlowałem, więc musisz trochę cierpliwie poszperać w Google, aby znaleźć dobre forum z wieloma postami codziennie!

Szczęśliwych transakcji i pozdrawiam,

rommi

Napisany przez klaus344

Ja, miałem bardzo złe doświadczenia z Zoomtraderem. W mojej opinii to czysty hazard. Po okresie testowym chciałem wypłacić swoje pieniądze, ale oni tylko się wymigali. Poczekam jeszcze kilka dni, a potem złożę skargę! BEN

Cześć Ben, mam dokładnie tak samo, chciałem odzyskać 500 € (po odjęciu 40,- €) i nic się nie dzieje.
Chcą, żebym się ciągle ponownie legitymował. Najpierw wystarczała kopia rachunku (za prąd), potem prawo jazdy, teraz kopia mojego dowodu osobistego.
Proszę, daj mi znać, czy mogę wysłać kopię dowodu tam. I pytanie, czy otrzymałeś już swoje pieniądze z powrotem.
Jeśli nie, to chciałbym dołączyć do skargi.
Pozdrowienia, Klaus

Napisany przez klaus344
Cześć Ben, mam dokładnie ten sam problem. Chciałem otrzymać z powrotem 500 € (po odliczeniu 40 €) i nic się nie dzieje. Wciąż chcą ode mnie ciągłego potwierdzania tożsamości. Najpierw wysyłanie kopii rachunku (za prąd), potem prawa jazdy, teraz kopię mojego dowodu osobistego. Czy mogę wysłać kopię dowodu tam jako potwierdzenie? A także, czy już odebrałeś swoje pieniądze? Jeśli nie, rozważę dołączenie się do Twojego zgłoszenia. Pozdrowienia, Klaus

Napisany przez McLinsey
Tak mniej więcej wygląda krzywa ryzyka straty od lewej strony, która jest nisko ryzykowna, do prawej, która jest ryzykowna. Im bardziej w prawo, tym bardziej szalona sytuacja.

Konto oszczędnościowe - Fundusze - Akcje - Opcje - Forex - Certyfikaty knock-out - Opcje binarne.

Napisany przez Protektor
Dla wszystkich, którzy chcieliby to wypróbować!
Faktycznie istnieje możliwość otwarcia konta u niektórych brokerów z bonusem $100 bez konieczności dokonywania własnego depozytu!
Więc możliwe jest bezryzykowne testowanie!
Jednak zanim rozpocznie się przygodę, trzeba bezpłatnie zarejestrować się na platformie sponsora. (po angielsku)
Jeśli jesteś zainteresowany, możesz wysłać do mnie e-mail

Napisany przez Protektor
Dla wszystkich, którzy chcą tego spróbować!
Faktycznie istnieje możliwość otwarcia konta u niektórych brokerów z bonusem w wysokości 100 USD bez konieczności własnego depozytu!
Możliwe jest zatem ryzykowne testowanie!
Zanim jednak zaczniemy, trzeba się zarejestrować za darmo na platformie partnerskiej. (po angielsku)
Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie e-mail
Protektor
Manfred

Napisany przez gandi
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje, tutaj znalazłem krówe podsumowanie najważniejszych kryteriów wyboru godnego zaufania brokera opcji binarnych *link usunięty* escorpio (skopiuj i wklej do paska adresu przeglądarki)

Napisany przez fritzblitz
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, czym dokładnie są opcje binarne? Tylko czytam blah blah blah i nie rozumiem ani jednego słowa... Czy z opcjami binarnymi można szybko zarobić pieniądze? Wszyscy mówią, że można szybko zarobić pieniądze - czy to prawda?

Napisany przez Finance_2ME
Cześć :-) Znalazłem stronę, z której można uzyskać dobre wskazówki dotyczące tradingu: https://admiralmarkets.de/wissen/trading-tipps. Na pewno wiesz już co nieco, ale może to Ci pomoże :-) Ja również nauczyłem się kilku nowych rzeczy i teraz mogę ruszyć z kopyta! Powodzenia!

Napisany przez digi77
Cześć wszystkim,

wydaje się, że wszyscy macie rację, ale: Tak długo jak Ci ludzie zarabiają pieniądze, są super przyjaźni. Mogą jednak wystąpić przypadki, kiedy poniesiesz straty i chcesz złożyć wypowiedzenie, aby odzyskać resztę kwoty (to, co pozostało). W moim przypadku było to Zoomtrader. Wtedy robią się głupi.

Jak Ci przestępcy sobie to wyobrażają? Mam po prostu polecić zainwestować kolejne 200 euro. Jeśli to nie działa, to nie działa. Czy mam teraz im po prostu podarować resztę? To oszustwo i sądzę, że istnieje wiele takich przypadków.

Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z was już odzyskał swoje pieniądze?

Mogę tylko odradzić każdemu Zoomtrader. Nawiasem mówiąc, w regulaminie nie ma nawet mowy o wypowiedzeniu.

Pozdrowienia,

digi

Napisany przez Ben
Więc po niekończącym się oczekiwaniu, niezliczonych e-mailach, moich groźbach i dużej cierpliwości, otrzymałem swoje pieniądze!
Więc jestem uzdrowiony!
NIGDY WIĘCEJ!

Napisany przez digi77
To interesujące. A w jaki sposób przesłano pieniądze? Czy wymagano tylko danych konta? Czytałem już o przypadkach, gdzie wymagano wszelkiego rodzaju kopii, np. prawa jazdy.

Napisany przez BU-Berater
Również przez pewien czas zajmowałem się opcjami binarnymi i miałem podobne doświadczenia jak Vollmilk. Miałem konto w bancdeswiss. Wszystko wydawało się dość profesjonalne. Ale po kilku transakcjach system regularnie zawieszał się pod koniec transakcji. Po konsultacji poradzono mi, abym używał przeglądarki Google Chrome. Ten sam problem! doradca bankowy dzwonił do mnie dosyć często i prawie codziennie. Pomimo wielokrotnego wypisywania się z newslettera, nadal otrzymuję część emaili.

Napisany przez benhuebner
Handluję opcjami binarnymi od około 2 lat, najpierw na kontach demonstracyjnych, a teraz od ponad roku na prawdziwe pieniądze.

Problemem jest wybór właściwego brokera i oczywiście dobra strategia handlowa. Kontrola własnych emocji jest absolutnie konieczna przy tego rodzaju handlu, aby osiągnąć zyski na dłuższą metę.

Myślę, że problem z opcjami binarnymi nie polega na tym, że nie działają, ale raczej na tym, że tak jak Forex nie są odpowiednie dla każdego, ale obecnie internet jest często reklamowany jako sposób na szybkie zarabianie pieniędzy, zazwyczaj przy użyciu bardzo wątpliwych strategii!

Szacuję, że swobodnie 90% osób, które próbują, zawodzi lub rezygnuje, co często wynika z braku wiedzy tła i zbyt wygórowanych oczekiwań!

Cześć,

zacząłem grać w opcje binarne 3 tygodnie temu,
wygrałem 63 razy i przegrałem 50 razy. Mam stratę 160 euro.
Bardzo ciekaw jestem, czy uda mi się poprawić stosunek zysku do straty.
Pomysł zwiększania stawki po każdej przegranej transakcji porzuciłem, teoretycznie przy wystarczającej ilości kapitału nie dałoby się przegrać.......
Udało mi się wygrać 5 transakcji z rzędu, ale zdarzyło mi się także przegrać 5 razy pod rząd.
Jeśli nie uda mi się wygrać więcej niż 60 z kolejnych 100 transakcji, porzucę to wszystko.
Ponieważ jestem jeszcze bardzo niedoświadczony, mam nadzieję, że stanę się lepszy.

Zarejestrowałam się tutaj, mając nadzieję usłyszeć więcej o doświadczeniach związanych z opcjami binarnymi.

Pozdrowienia tame21

Masz absolutną rację, ta strategia progresywnego podbijania zakładu to raczej hazard niż coś innego, albo strategia działa i wygrywasz co najmniej 57% swoich transakcji (przy 80% zwrocie), albo lepiej odpuścić!

Napisany przez Goblinork
Dziękuję za wprowadzenie do tematu!

Napisany przez innam
na temat twierdzenia, że wszyscy brokerzy mają siedziby za granicą: zgadza się.
Ale Banc de Swiss ma także siedzibę we Frankfurcie...
ale to jedyna, którą znam.

Co do tematu hazardu: powiedziałbym, że opcje binarne można wykorzystać jako hazard, albo też obserwować kursy i wtedy handlować. Oczywiście, nie można osiągać tak dużych zysków jak w przypadku na przykład transakcji 60-sekundowych lub tych wysokiego ryzyka ze skokowym oprocentowaniem, ale jest łatwiej osiągnąć zyski. Oczywiście nie uważam tego za formę inwestycji.

Napisany przez TheoL
...wygląda na to, że to prawdziwy trend!

Napisany przez innam
Tak można powiedzieć, wydaje się, że w tej chwili jest naprawdę modne!

Napisany przez traderman
Nie jestem pewien, czy to wszystko działa zbyt dobrze. Przejrzałem teraz brokera i kilka stron z doświadczeniami. Wygląda trochę jak hazard, ale może się mylę. Czy ktoś miał doświadczenia z eztrader.com lub innymi brokermi?

Napisany przez fxthommy
Cześć,

Nazywam się Thomas Strätz. Zajmuję się opcjami binarnymi od około 1 roku. Ponieważ opcje binarne często porównuje się do hazardu, wymyśliłem odpowiednią strategię i z powodzeniem ją zastosowałem. Ta strategia działa w 100%!

Zarejestruj się u jednego z partnerów brokerskich money-news.info, wpłać minimalną kwotę (różna w zależności od brokera: średnio 200$) Spróbuj szczęścia z opcją 60 sekund. Pamiętaj, aby nie ryzykować więcej niż 100$ łącznie, ponieważ tyle otrzymasz z money-news.info w każdym przypadku! Szansa wynosi 50:50! Kurso może pójść w odpowiednim kierunku albo nie. Ponieważ nie dokonasz tylko jednej transakcji o wartości 100$, ale kilka o wartości np. 25$, wygrasz przynajmniej jedną transakcję. Ponieważ całą kwotę zakładu (100$) otrzymasz z powrotem od money-news.info, zostanie Ci zysk z transakcji, które wygrałeś!

Przykład dla zrozumienia: Zakładasz konto z kwotą 200$. Następnie dokonujesz 4 transakcji po 25$ każda. Ryzykujesz 100$. Tylko jedna z tych transakcji przynosi zysk. Przy współczynniku zwrotu 70% (np. 24Option) zyskujesz 42,50$. Kwotę zakładu 100$ otrzymujesz z powrotem na swoje konto PayPal od money-news.info.

Na OptionBit minimalna kwota dla jednej transakcji wynosi nawet tylko 10$. Masz więc 10-krotną szansę na odniesienie sukcesu przy takim samym ryzyku.

Tę strategię zastosowałem u 5 brokerów! U jednego miałem szczęście początkującego i wszystkie 4 transakcje przyniosły zysk. Zysk w tym przypadku wyniósł zamiast 42,50$ całkowicie 170$. Nie przeprowadzałem analiz rynku ani nie śledziłem wiadomości finansowych. Całkowity czas zainwestowany na każdego brokera, łącznie z rejestracją i transakcjami, wynosił około 15 minut.

Podsumowanie:
Kwota zakładu u każdego brokera wynosi około 200$, zysk mieści się w przedziale od 42,50$ do 170$! Oznacza to stopę zysku w przedziale od 21,25% do 85% i to bez ryzyka!

fxthommy

Napisany przez invest11
Ostrzegam z doświadczenia przed ZoomTraderem. Jest to czysta platforma oszustów. Ze względu na tzw. warunki korzystania z usługi, praktycznie niemożliwe jest wypłacenie zgromadzonych środków.

Cześć,

Tę strategię wykonałem u 5 brokerów! Z jednym miałem początkowego szczęścia i miałem wszystkie 4 transakcje na plusie. Zysk z tego brokera wyniósł zamiast 42,50 USD ogółem 170 USD. Nie przeprowadziłem analizy rynku ani nie śledziłem wiadomości finansowych. Czas jaki zainwestowałem na każdego brokera, łącznie z rejestracją i transakcjami, wyniósł około 15 minut.

Podsumowanie:
Inwestycja na jednego brokera wynosi około 200 USD, zysk między 42,50 USD a 170 USD! Oznacza to stopę zwrotu w wysokości od 21,25% do 85%, bez ryzyka!

Teraz nie ma to wiele wspólnego z handlem i stopą zwrotu, brałem udział w podobnych ofertach, ale połączyłem je z tą strategią (Edukacja w handlu opcjami binarnymi), ostatecznie wypłaciłem pieniądze z zyskiem i pozostawiłem je w opcjach binarnych, co dało mi coś trwałego, bez konieczności zakładania X kont brokerskich!

Napisany przez matty73
Zawsze widzę nieuczciwe reklamy dotyczące opcji binarnych, czyli możliwości osiągnięcia dużych zysków. Nie zalecałbym takich dźwigni dla ŻADNEGO początkującego. Nawet niewielu profesjonalistów zarabia z opcji trwale, ponieważ dźwignia i koszty odsetek i czasu są regularnie niedoceniane.

Zgadzam się z Tobą do pewnego stopnia, ale w przypadku opcji binarnych nie mamy do czynienia z produktami dźwigni finansowej, tak jak ma to miejsce w przypadku standardowych opcji lub rynku Forex, a po prostu z prostą zakładem, czy cena będzie wyższa czy niższa pod koniec okresu trwania opcji. Wygraną kasuje wtedy broker, podobnie jak w kasynie.

Napisany przez finanzhai81
Handluję opcjami binarnymi od około 1,5 roku i od pół roku mogę z tego żyć... Tak, to możliwe - ludzie muszą tylko zrozumieć, że te wszystkie filmy obiecujące szybkie bogactwo w 60 sekund NIE działają! Trzeba dogłębnie zgłębić temat i zrozumieć rynki finansowe oraz zdobyć do nich wyczucie.

Napisany przez pebrue
Sam handluje tylko akcjami i uważa, że obecnie temat opcji binarnych jest bardzo rozdmuchany, podobnie jak miało to miejsce kilka lat temu z handlem na rynku Forex.

Napisany przez aal
Jestem również zdania, że wokół tego robi się obecnie zbyt wielki szum.

Zacznij od ETF-ów na rynku pieniężnym, tam narażasz się na mniejsze ryzyko.

Co do opcji binarnych, gorąco odradzam, jeśli nie znasz się dokładnie na tym temacie.

Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata