Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Nastrój bożonarodzeniowy...

Napisany przez Dany1
Stoi mała dziewczynka ze swoim nowym rowerem górskim na światłach. Podchodzi do niej policjant na koniu i pyta: No, moja dziewczynko, czy dostałaś ten rower od Dzieciątka? Dziewczynka odpowiada: Tak, dostałam! Policjant mówi: Przykro mi, ale muszę niestety zabrać ci 20 euro. Powiedz Dzieciątku w przyszłym roku, żeby wreszcie podarowało ci rower z odblaskami, jak to przewiduje prawo. Dziewczynka pyta: Czy dostał pan tego konia też od Dzieciątka? Policjant po chwili zastanowienia kiwa głową dla prostoty. Na co dziewczynka mówi: No to powiedz Dzieciątku w przyszłym roku, żeby to A-Loch było z tyłu, a nie od góry! PS: tak, już go też słyszałam... ale nadal jest dobry...

Napisany przez ManfredBali
Drodzy Traderzy, życzę Wam wszystkiego najlepszego i dużo sukcesów w Nowym Roku. Szczególne podziękowania dla wszystkich moich osobistych znajomych i przyjaciół, a także dla Salamandra za fantastyczne usługi portalowe. To pewne, że uśmiech tej młodej damy jest zaraźliwy, prawda? Ale nie pytajcie o adres, to zdjęcie zostało zrobione bardzo, bardzo dawno temu.

Napisany przez fritz
Ładny obraz, Manfredzie, musiało być naprawdę rajsko na Bali, teraz Bali (przynajmniej Południowe Bali) składa się tylko z śmierdzących samochodów i skuterów. Pozdrowienia fritz

Napisany przez 2cybercrash
Życzę wszystkim użytkowniczkom i użytkownikom radosnych świąt. Słońce świeci przynajmniej na wzgórzach, a nawet kilka płatków śniegu już spadło. Zachowuj zawsze przewagę.

Napisany przez richard100
Życzę wszystkim użytkownikom forum wesołych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam dobrze się wiedzie i szczęśliwie wkraczacie w rok 2007. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Karat
Również ode mnie życzenia wesołych i refleksyjnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich uczestników forum. Karat

Napisany przez Simona
Życzę Wam bezstresowego okresu świątecznego i udanego początku roku 2007. Smacznego! Simona

Napisany przez beat
Również życzę wszystkiego najlepszego na rok 2007. Do tego czasu miłego obżarstwa.

Napisany przez ADMCI4
I również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wcześniej wesołych Świąt... A wszystkim serdeczne podziękowania za każdy pojedynczy post na tym forum. Pozdrowienia technischer

Napisany przez ADMCI4
Życzę Wam wszystkim wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrowienia z Zurychu

Napisany przez Springer
Dziś jest czas na prezenty, dzieci nie mogą się już doczekać. Mam nadzieję, że wszyscy możecie tak jak ja podzielić święto z kimś. Przez kilka dni powinniśmy zapomnieć o pracy i stresie (i przede wszystkim czerwonej depresji :lol: ). Już w 2007 roku będziemy znowu szybko wracali do codzienności. DZIĘKUJĘ wszystkim uczestnikom forum, życzę Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Pomyślnie przetrwaj wydarzenia.

Napisany przez beta
Dołączam do was: Na zdrowie. Pozdrowienia, beta

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata